Hayırlı olsun çok sevindim banada test yapmaya cesaret oldunuz inşallah güzel haberler alır tüm bekliyenler 🙏🏻
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Youngmotherr inşallah canımmmmm🥰
Deletedmom_85 ayyy inanmıyorum kendim görmüş gibi mutlu oldum suaaaannnnnn çok güzel bir haber buuu rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin insalllahhhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 kız ne dedim sana hissediyorum olacak bu ay dediimmm🤍🤍🤍🤍🤍
Deletedmom_85 sağlıkla kucana alırsın inşallah canım benim rabbim dualarını kabul etti sonunda😘🥰😘
Deletedmom_85 yaaa burnumun ucu sızladıııı. canım benim hayırlı olsun 🥹 çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. defne kuşuma arkadaş geliyor demek🥹🥹
Allah hepinizden razı olsun canlarım iyi ki varsınız mutluluğuma ortak oldunuz var olun! 🥰🥲
- Düzenlendi
Yemin ederim daha sabah girdim baktım sayfana haber var mı diye dua ettim daha bu sabah sana şimdi gözlerim doldu 🥹🥹🥹 Bebeğimmm demiştim sana güzel haberlerini çok yakında alcaz diye 🥹🥹 Hoş gelsin dünyamıza sağlıkla gelsin miniğinnn 🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲 çok duygulandım
crazymommy Yemin ederim daha sabah girdim baktım sayfama haber var mı diye
ayy biliyor musun bende. transfer olalı kaç gün olmuş diye baktım sonra araştırdım kaç günde belli olur diye hep haber bekliyordum 🥲
Deletedmom_85 yaaa hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı hayırlı bi şekilde büyütmeyi de nasip etsin inşallah çok duygulandım bu platformda gizliden takip ettiğim acaba hamile mi düşündüğüm kişilerdensin çok sevindim 🥹🥹
defneemom Burda uzaktan resmen arkadaş gibi oluyoruz hiç tanımadığım insanlar var hatta yorumlaşmadığım insanlar var bi sıkıntıları olunca içimden dua ettiğim, ara ara iyi mi diye baktığım.. Değişik bişey gerçekten 🥹
- Düzenlendi
Deletedmom_85 ben sana ne demiştim sen hamilesin dedim mi demedim mi 🥹 başlığı görünce o kadar duygulandım ki kalbim güm güm diye atıyor, zamanı bugünmüş demekki. Umarım doğurdum postunu da görürüz inşallah 🥳🥳
Deletedmom_85 Ayyy Mutiii🥹🥹 Başlığı görünce içimdeki heyecanı görmen lazımdı, sağlıkla gelsin minik mucizen💜🤲🏻
crazymommy aynen öyle🥲🤲
Brikaç postunuza denk gelmıstım içimden gecırdım hep bu haberi almanızı cok sevındım🌺
Deletedmom_85 Yaa hayırlı olsunnnn 🌸 Sağlıkla kucağına al inşaAllah
Ozoooo dayanamadım be kuzum. Herkes yazmış 6 günden sonra belli oluyor benim bugün 7.gun dedim varsa çıkar eşime aldırdım gelirken allahima sonsuz şükürler olsun. Rabbım bekleyen kardeşlerime de nasip etsin inşallah. Önemli olab sağlıklı mı bakalım çok dua et kuzum ne olur 🥲
Deletedmom_85 ay inanamıyorumm çok sevindimmm yaa Hep duamdaydın canım kız kardeşim hamile kalmış kadar sevindim Rabbim inşallah tamamına erdirsinn inşallah
Papatyadusler sizin ne kadar kaldı? Amin allahim amin Rabbım bekleyen herkese nasıp etsin inşallah hep dualarımda olacaklar, olaxaksiniz benimkide sağlıklı olue ins🥲
Deletedmom_85 ayyy Cook sevindim sizi uzun zamandır görüyordum en son beklemede olduğunuzu görmüştüm dua ettim sizin için insaAllah sağlıklı ilerler❤️
Deletedmom_85 canımmm senin adına çok çok sevindimmm birgün er yada geç bu haberi alacağını biliyordum inanıyordum rabbim gönlüne göre verdi dualarını dualarımızı kabul etti 🥹❤️
Hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin miniğimiz 🐣