Deletedmom_85 ay yyyyy çok sevindim senin için gercekden çok iyi anlıyorum sevincini uzun süre uğraşlarıni 💕 Rabbım sagligiyla kucağına almayı nasip etsin 😊

@Deletedmom_85 Yaa çok şükür 🥹🥹🥹 çook sevindimm Allahım ne kadar güzell sağlıkla gelsin inşallah yavrun Rabbim cümle bekleyenlere pozitif pozitif sonuçlar göstersinn dua ettim sanaa yaaaaa🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹

Deletedmom_85 ayyyyy aşırı mutluyum.su an kız kendim hamile.kalmiş. gibi mutlu oldum canım bnim Allah kucağına almayı nasip etsinnnnn 🥲😌

Deletedmom_85 yaa yerimm. Uzun zamandır bekliyordun. Beklediğine değdi bak Rabbim mükafatımo veriyor inşallah sabrının. Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim tamamnına erdirsin

Deletedmom_85
          Rabbim saglikli sihatli kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

Deletedmom_85 yaa çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler benimkiler de böyle çıkmıştı inşallah Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde. 🙏 Ne zaman vereceksin kanı

myangelson evet demiştin kuzum😍🥲 allahim amin inşallah inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla senden de bu müjdeyi almak nasip olur inşallah csnimmm

Deletedmom_85 genellikle sessiz takılıyorum çok fazla herşeye yorum yazmıyorum ama yazmadan geçemeyeceğim çok gördüm çünkü sizi ve çok mutlu oldum sanki kendim haber almış gibi Allah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı olsun 😍