Deletedmom_85 yaa çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler benimkiler de böyle çıkmıştı inşallah Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde. 🙏 Ne zaman vereceksin kanı

myangelson evet demiştin kuzum😍🥲 allahim amin inşallah inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla senden de bu müjdeyi almak nasip olur inşallah csnimmm

Deletedmom_85 genellikle sessiz takılıyorum çok fazla herşeye yorum yazmıyorum ama yazmadan geçemeyeceğim çok gördüm çünkü sizi ve çok mutlu oldum sanki kendim haber almış gibi Allah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı olsun 😍

Deletedmom_85 oy kuzum benim senin gönderilerini yorumlarını hep sessiz sessiz okuyordum. Hep Allahım hayırlısıyla gönlüne göre ver diyordum 🥹 ne kadar çok istiyormuşsun bu ne güzel sevinç Rabbim sağlıcakla ilerletsin hamileliğini sonra da kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 🫠

Deletedmom_85 senmisin muti çok uzun zamandır burdaydin her ay seni görüyordum hep umutla bekliyordun egerki tanıdığım kişiyse.cok ama çok sevindim darısı ınsallah bekleyen herkesin başına nasip olur..

Deletedmom_85 Yaa ben senin ismini bir yerden hatırlıyorum ama uzun zamandır mı deniyorsun ? Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına da alırsın ❤️❤️

Deletedmom_85 Ben hamileyken konuşuyorduk hatta oyun oynamıştık devam ettirmeli hatırlarsan 😄 dua etmiştim sana o zamanda ara sıra girdiğimde de bakıyordum hayırlı haberin var mı diye 😌 doğum yaptım 8 ay geçti bile burdan hatırladığım nadir kişilerdensin. Çok çok sevindim güzelim inşallah kalp atışını duyar kıpırtılarını doyasıya hisseder ve sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏

Zln2152 canımmm eksik olma Allah razı olsun bende inanıyordum ama işte olmayınca insan biraz umutsuzluğa kapiliyodu🥲