Deletedmom_85 sen de sağ çiçeğim, çok mutlu olduk adına 🥰❤️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 yaa yerimm. Uzun zamandır bekliyordun. Beklediğine değdi bak Rabbim mükafatımo veriyor inşallah sabrının. Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim tamamnına erdirsin
Deletedmom_85 canimm tup bebekmiydi. Yanlis hatirlamiyorsam🙈🙈
Deletedmom_85
Rabbim saglikli sihatli kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Deletedmom_85 yaaaa 😍😍 çok sevindim gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Deletedmom_85 yaa çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler benimkiler de böyle çıkmıştı inşallah Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde. 🙏 Ne zaman vereceksin kanı
myangelson evet demiştin kuzum😍🥲 allahim amin inşallah inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla senden de bu müjdeyi almak nasip olur inşallah csnimmm
defneemom Allah razı olsun canımmmm. İnan ben hala hayaldeyim sanki🥲
Deletedmom_85 genellikle sessiz takılıyorum çok fazla herşeye yorum yazmıyorum ama yazmadan geçemeyeceğim çok gördüm çünkü sizi ve çok mutlu oldum sanki kendim haber almış gibi Allah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı olsun 😍
Deletedmom_85 amin canım benim amiiiin Allah razı olsun 🤲🏻 Allah’ın izniyle bende burada post açarım buralarda olursanız görürsünüz 😍😍🌷🌷🌷
crazymommy hamdolsun bana bu günleri gösteren Rabbıme ol dedi oldu kurban olduğum 🥲😇 inşallah sağlıklıdır
Alimenur ilginiz için Çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun 😊
cahilelafanlatamazsinyorulmaa allahim bu müjdeyi tez vakitte almayı herkese tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah sağlıkla ilerler benimkide inş. Çok sağol canım benim demiştin sende evet🥰🥲
minikmucizeemaak çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır tek korkum o şuan 🥲
Yasemin-2424 çok çok teşekkür ederim eksik olmayın 😊
oguzkagan_ inşallah eksik olmayın 😊
Deletedmom_85 oy kuzum benim senin gönderilerini yorumlarını hep sessiz sessiz okuyordum. Hep Allahım hayırlısıyla gönlüne göre ver diyordum 🥹 ne kadar çok istiyormuşsun bu ne güzel sevinç Rabbim sağlıcakla ilerletsin hamileliğini sonra da kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 🫠
Deletedmom_85 senmisin muti çok uzun zamandır burdaydin her ay seni görüyordum hep umutla bekliyordun egerki tanıdığım kişiyse.cok ama çok sevindim darısı ınsallah bekleyen herkesin başına nasip olur..
guzelanne01_ Allah razı olsun benim canımmm iyi ki varsin
Deletedmom_85 Yaa ben senin ismini bir yerden hatırlıyorum ama uzun zamandır mı deniyorsun ? Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına da alırsın ❤️❤️