Deletedmom_85 Allahim kurban olduğum sana sonsuz şükürler olsun. İcim içime sığmıyor Allahım haykırmak istiyorum delicesine. Dualarım, dualarimiz kabul oldu🥲. Ne olursunuz sağlıkla ilerlesin daha kan falan vermedim çok dua edin benim icin🥹🥹
Syma_07 Deletedmom_85 yaaa ay agliycam yeminle hatta gözlerim dolduu sağlıkla kucağına al çiçeğim çok sevindim 🤗🤗🥰
kahvesever__ Deletedmom_85 ay Yarabbim çok sevindim ya ben hamile kalmışım gibi sevindim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla her şey ilerler 😘😘
Marsmelow Deletedmom_85 yaa nasıl mutlu oldummmm 🥰🥰🥰🥰 uzun süren mücadeleni burda görmüştüm. Allah’a şükürler olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 gayet net çıkmış ya maşallah maşallah maşallah 🧿
Deletedmom_85 Marsmelow çok çok çok teşekkür ederim dualarınıza Allah razı olsun 🥲 inşallah sağlıkla ilerler hevesimiz kursağımızda kalmaz ins
Aylanursu Deletedmom_85 Hayırlısıyla inşallah güzel ilerler sağ sağlım kucağına alırsın canım gözün aydın ☺️
Deletedmom_85 Aylanursu Sevgilv SevimliHayalet 3_fistikannesi Annevekizi Tubaemirmustafa naneliseker_ Zeyada07 Pinklove Minikmucizemmm26 Allah hepinizden razı olsun canlarım iyi ki varsınız mutluluğuma ortak oldunuz var olun! 🥰🥲
SevimliHayalet ayyy anasayfada resmini ve başlığı görünce çok heyecanlandım:) hayırlı olsun sağlıkla kavuşun🥹
Ozoooo Deletedmom_85 ayyyy çok sevindim mutiiii yine dayanamamışsın test yapmışsın inşallah tutunur kucağına alırsın
Deletedmom_85 Ozoooo dayanamadım be kuzum. Herkes yazmış 6 günden sonra belli oluyor benim bugün 7.gun dedim varsa çıkar eşime aldırdım gelirken allahima sonsuz şükürler olsun. Rabbım bekleyen kardeşlerime de nasip etsin inşallah. Önemli olab sağlıklı mı bakalım çok dua et kuzum ne olur 🥲
Busraaaaaaaaaaa12 Deletedmom_85 canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin Acaba tedavi mi görüyordunuz kaç ay sonra oldu Benim kuzenim de olmuyor 1 seneden beri sıkıntı yok diyip yolluyolarmis