Syma_07 çok geçmiş olsun kuzum korkma ❤️ ciğer geliştirici de vuruldu Rabbimin izniyle bişey olmaz

Syma_07 İnşallah bişey olmaz kuzu Zamanında Sgalikla gelir knkamiz . Ama stre yapma daha çok yükselir tansiyonun

Deletedmom_116 rahat olmaya çalışıyorum ilk defa böyle bisey başıma geldi hastanede bile yatmadım ondan korkuyorum senden önce dogurucam kiskan 😂😂😂

Syma_07 özel takipliydim normalde yükselince gece birden devlet acile gttim gönderirler eve diye onlarda yatiş verince kaldım dogum paketi almistim zaten. Simdi senin günde 8 kere tansiyonunu ölcecekler 4 kere nstye gircen. Idrar toplatilirlarsada bidona bütün idrarıni yap ben az yapip kalanini lavaboya yapıyodum yanlış sonuc veriyomus

Syma_07 Saglikli olsun Bebiste onc egelsin nolcak İlla cikcaklar içerden ha geç ha erken sağlıklı olsunlar. Kız sorma bend eilk defa yattım düşük yaptığımda çıkana kadar ne kavgalar ettim salmadilar 😂😂

Syma_07 canım bende korkuyorum oglumun kılosu 1500 her an alabilirler suyu da az gelısım de gerrrıde 34 haftalığım cuma kontorlım var yatırılar dıye odum kopuyo bebegım minicik 2 kılo olsa allahım keske dıyorum cıger gelıstırcı de oldum yanı dıcegım sukı korkma kılosu ıyı ıgne de yapılmış bısey olmaz allahın izniyle ılk oglumu 34 de dogurdum 2000 kıloyla ve 1 hafta durup cıktı sukur gayet saglıklı

Syma_07 🥺 geçmiş olsun düzelir çıkarsınız insaAllah doğum falan olmaz vaktinde gelir yavrucak

Syma_07 Allah yardımcın olsun canım bir an önce sağ Salim çıkarsın inşallh 🤲🏻

Sk06 yarım saatte bir tansiyonum ölçülüyor nntsye bı kere girdim idrara sabahtan basliyacakmisim

Syma_07 karanlıkta dur bide bana öyle demislerdi tansiyonun düsmesi icin

Syma_07 31 .haftada tansiyon yükseldi 15 e çıktı acil gittim serum vs verdiler sancimda vardı ona rağmen 36+5 de doğum yaptım korkma ilaxla serumlarla durdurulur arada kalk camdan nefes al sakin al insrah oku duzeliyo korkma

Gebelik zehirlenmesinden mi şüphelendiler ki dün bende kontorole gitti 15-9 çıktı tansiyonum idrar kan tahlili ve 24 saatlik idrar tahlili istedi götürcem akşam 24 saatliğide ona göre ciğer geliştirici vurup alırız dedi doktor hemen neden yatış yaptılar test istemişlermiydi

Syma_07 tek kişilik mi oda?
                          Eğer öyle ise psikolojik olarak çok zor süreçten geçiyorum eşimi lütfen yanıma verin asla kendimi iyi hissetmiyorum de belki verirler 🫣
                          Ben etlik şehirin aciline gittiğim de serum taktılar kimseyi almıyorlar hasta yakını olarak bende hemşireyi çektim köşeye dedim ki böyle böyle sonra eşim yanıma girmişti 🙈😂

Syma_07 geçmiş olsun stres yapma önlem alıyorlar ne gerekiyorsa şuan , kız ben napiyim suyunu az gördü diye 10 gündür yatırıyo beni sıkıntıdan bom diye patlıcamm artık doğurtcaktı sözde bebiş iyi diye doğurtmadıda 37 ye geldik bakalım şafak ne zaman sökcek bana 😀