Syma_07 Allah yardımcın olsun canım bir an önce sağ Salim çıkarsın inşallh 🤲🏻

Sk06 yarım saatte bir tansiyonum ölçülüyor nntsye bı kere girdim idrara sabahtan basliyacakmisim

Syma_07 karanlıkta dur bide bana öyle demislerdi tansiyonun düsmesi icin

Syma_07 31 .haftada tansiyon yükseldi 15 e çıktı acil gittim serum vs verdiler sancimda vardı ona rağmen 36+5 de doğum yaptım korkma ilaxla serumlarla durdurulur arada kalk camdan nefes al sakin al insrah oku duzeliyo korkma

Gebelik zehirlenmesinden mi şüphelendiler ki dün bende kontorole gitti 15-9 çıktı tansiyonum idrar kan tahlili ve 24 saatlik idrar tahlili istedi götürcem akşam 24 saatliğide ona göre ciğer geliştirici vurup alırız dedi doktor hemen neden yatış yaptılar test istemişlermiydi

Syma_07 tek kişilik mi oda?
            Eğer öyle ise psikolojik olarak çok zor süreçten geçiyorum eşimi lütfen yanıma verin asla kendimi iyi hissetmiyorum de belki verirler 🫣
            Ben etlik şehirin aciline gittiğim de serum taktılar kimseyi almıyorlar hasta yakını olarak bende hemşireyi çektim köşeye dedim ki böyle böyle sonra eşim yanıma girmişti 🙈😂

Syma_07 geçmiş olsun stres yapma önlem alıyorlar ne gerekiyorsa şuan , kız ben napiyim suyunu az gördü diye 10 gündür yatırıyo beni sıkıntıdan bom diye patlıcamm artık doğurtcaktı sözde bebiş iyi diye doğurtmadıda 37 ye geldik bakalım şafak ne zaman sökcek bana 😀

Esranrbal tek kişilik doğumhane katından normal odaya geçirdiler şuan yanımda var biri

tlhmrv inşallah sorun olmaz benimde 24 saat idrar vericem bakalim

Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşallah ♥️