Yatisim yapıldı
Syma_07 ewet kuzu haftana bağlı birazda o eğer tanisyon yükselir bebek kalp atışı yükselir veya düşerse acil aliyolar çocuğu
Deletedmom_116 inşallah çıkarım eve hazir değilim şimdilik odamı değiştirdiler yarın idrar topluyacakmisim ilaç tedavisine basliyacaklar
Syma_07 çok geçmiş olsun kuzum korkma ❤️ ciğer geliştirici de vuruldu Rabbimin izniyle bişey olmaz
Syma_07 İnşallah bişey olmaz kuzu Zamanında Sgalikla gelir knkamiz . Ama stre yapma daha çok yükselir tansiyonun
Melekler12 inşallah 🥲
Deletedmom_116 rahat olmaya çalışıyorum ilk defa böyle bisey başıma geldi hastanede bile yatmadım ondan korkuyorum senden önce dogurucam kiskan 😂😂😂
Syma_07 özel takipliydim normalde yükselince gece birden devlet acile gttim gönderirler eve diye onlarda yatiş verince kaldım dogum paketi almistim zaten. Simdi senin günde 8 kere tansiyonunu ölcecekler 4 kere nstye gircen. Idrar toplatilirlarsada bidona bütün idrarıni yap ben az yapip kalanini lavaboya yapıyodum yanlış sonuc veriyomus
Syma_07 Saglikli olsun Bebiste onc egelsin nolcak İlla cikcaklar içerden ha geç ha erken sağlıklı olsunlar. Kız sorma bend eilk defa yattım düşük yaptığımda çıkana kadar ne kavgalar ettim salmadilar 😂😂
Syma_07 canım bende korkuyorum oglumun kılosu 1500 her an alabilirler suyu da az gelısım de gerrrıde 34 haftalığım cuma kontorlım var yatırılar dıye odum kopuyo bebegım minicik 2 kılo olsa allahım keske dıyorum cıger gelıstırcı de oldum yanı dıcegım sukı korkma kılosu ıyı ıgne de yapılmış bısey olmaz allahın izniyle ılk oglumu 34 de dogurdum 2000 kıloyla ve 1 hafta durup cıktı sukur gayet saglıklı
Syma_07 Allah yardımcın olsun canım bir an önce sağ Salim çıkarsın inşallh 🤲🏻
Deletedmom_116 off keşke yatmasaydim diyorum sabahw kadar napacan yanımda biride yok kocamida vermiyolar