Syma_07 Allah’ım sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍 34+0 da oğlumu kucağıma almıştım ciğer geliştirici de olmamıştı kuveze girmemisti. Ama seninki inşallah daha bekler hemen gelmez

Syma_07 allah yardimcin olsun canim vakti zamaninda hayirlisiyla yavrunu saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah 🤲🏻❤️

@Syma_07 canım senle aynıydık nerdeyse tansiyon yükseldiğini nasıl anladın İnşl sorunsuz evine dönersin

Gulden91 hastaneye her geldiğimde tansiyonumu olcuyolar zaten sinirdaydi bugün muayene için geldiğimde yüksek çıktı takibe aldılar

Bet1 benim oglus daha 2000 kilo felan

• Bet1 bunu yanıtladı.

Syma_07 etlik sehir hastanesi hic korkma ayni seyleri bnde yaşadim daha erken haftada hemde simdi 40 günluk olduk kucagimda teyzesi

Syma_07 ewet kuzu haftana bağlı birazda o eğer tanisyon yükselir bebek kalp atışı yükselir veya düşerse acil aliyolar çocuğu

Syma_07 evet 30. Haftada tansiyondan 3 gün yattim orda. 36+4te özel hastanede sezaryenle dogum yaptim. Alfamed kullaniyodum gunde 4 tane kan sulandirici igne vuruluyodum. Ilaca ragmen son 2 hafta 13 9du tansiyonum.

Syma_07 çok geçmiş olsun kuzum korkma ❤️ ciğer geliştirici de vuruldu Rabbimin izniyle bişey olmaz

Syma_07 İnşallah bişey olmaz kuzu Zamanında Sgalikla gelir knkamiz . Ama stre yapma daha çok yükselir tansiyonun