Burcu395

• 25 Tem 2024
  • 28 Şub 2023 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • Gebelik şekeri tartışmasında

birmeleginannesi_ evet canım tabir tam da o kulaktan dolma bilgilerler bir ömür dikiş agrısı çekmek mi inan kuzum seni iyi korkutmuşlar seni yorgan gibi dikmiyolar yapıştırma dikiş oluyor vede çalı çiziği gibi bir iz 9 ay once dogum yaptım iz kaybolmuş bile hiçte agrım olmadı inanki acı eşiğimde cok düşüktür

birmeleginannesi_ bak işte bu kirli hatalı bilgi ben nst hemşiresiyim sezeryan doğumla dünyaya gelmiş cocuklar o kadar saglıklı ki sezeryan doğum bizim için hayat kurtaran ilk yardım paneli gibi bir kere cocugun riski yok oksijensiz kalma omuz takılması strese girme cıkıs aşamasında morarma gibi en riskli durumlarda bilirsin dogum sezeryana çevrilir anne bebek riski bloke edilir sen bana şunu desen tamam derim sezeryan dogumla dünyaya gelen bebek anne sütü alıyor normql dogum bebek anne almyr o zaman bağışıklık açısından kim önde tabiki sezeryan dogan bebek kızım sezeryan ile dogdu masallah doktoru cin ali diye seviyor

birmeleginannesi_

birmeleginannesi_ bebeğin 38 +3 se zaten gelişim tamamlanmış seker durumu dediğim gibi risk faktörü içeren bişey özele mi gitmektesin doktorunla konus sezeryanla bebeği riske atmadan doğuma gir bence çünkü benim doktorum 39 haftayı bekletmedi nasıl olsa sezeryan olacaksın sancıları çekme 38 +2 zaten gelişimi tamamlamıstır dedi sancısız dogum yaptım dediğim gibi planlı ciğerinden suyu atarak cıktı ne benim başım ağrıdı ne kızımın mantıklısı da bu

birmeleginannesi_ canım ben 38 +2 de planlı sezeryan la hiç sancım yokken doğuma girdim şeker ani yükselen inen bir ivme gösteren endokrinoloji ye konu olan bir durum oldugu için tehlikeli cocugu riske atmamak adına 38 +2 de doğumumu yaptım

Eluskonunannesi evet doğrusu bu canım her doktorun dediği şeyi yapmak zorunda değiliz zaten yediğime içtiğim dikkat edecem dedım kendim hemşireyim akrabam aile hekimi inan diyetisyene de gitmedim günlük abur cuburu bıraktım sabah güzel yumurta mı yedim peynirimi bol yeşillikler salatalık domatesler eşliğinde kahvaltımı yaptım ara öğünde iki ceviz yanına yogut içine elmamı yedim cok güzel sebzeler et yemekleri yedim sadece baklava künefe şekeri yogun olan gofret çikolata bu tarz seyleri cıkardım hayatımdan bol su içip yürüyüş yaptım aksamları bir saat inan bana diyetlede ugrasmadan 3 kg kızımı dogurdum sadece 7 kilo alarak toplamda o küçücük bebeğime seker verip vücud sistemini tekrar bozarmıyım aslaaaaa

Yenianness bi vazgeçmediler 9 ay önce doğum yaptım 50 lik yaptırdım 170 cıktı 75 lik asla yaptırmadım yaptırmamda o küçüçük bebege 75 lik seker verme sakın yediklerine dikkat et ben insülin hic bisey kullanmadan seker un tatlı şeyleri yemeyerek saglıklı bir sekilde dogum yaptım bu konuda oldukça tecrübeliyim zaten diyet yapıp yediklerine dikkat edeceksin cocugu sekere boğdugunla kalma vücudu iki kişi paylastıgı için şekerin biraz haliyle yükseliyor ama düzgün beslenirsen cocuga hiç bişey olmuyor

• Göbek deliğinde ağrı tartışmasında

Sumisali_ masaj yaparsın güzelce de karnına cok iyi geliyor sevgiler

• Sezaryen de sonda tartışmasında

Aycas kesin evet spinal le sezeryan oldum sipinal ignen olur sondan takılır doğumdan sonra cıkarılır hissetmiyosun bile

• MORALİM ÇOK BOZUK tartışmasında

Smyee1 doktorada yargılı yaklaşmak doğru degil belki seni garantiye almak istiyorda olabilir çocugun saglınıda düşünüyor olabilir çünkü 40 haftadan uzun bir sürede kimi bebek riske de girebiliyor

• Sezaryen tartışmasında

Ftsss777 kendini yapamam edemem diye kodlama o cocuk ordan bir şekilde cıkacak bu bir süreç hepimiz gectik kuzum bu yollardan ben ki genc kızken kan aldırsam kolum mor oldu diye of üf yapan biriyken spinal sezeryan oldum daha yeni gömülü diş ameliyatı oldum adam çenemi dikti gözümün önünde hayat bu herseye alıştırıyor insanı şerbetlendim

Sumisali_ rica ederim canım aynısını yasadım cünkü biliyorum gecen yaz hamileydim bende haliyle günde iki kere dusa girmekten gün içinde kurudum aynı şikayetleri yasadım bioil yaglı gelir derseniz de the touch by seda altın çatlak önleyici bakım kremini öneririm dışı beyaz yeşil trendyoldan bakabilirsiniz baya sevilen bir ürün 275 TL falan olması lazım baya bereketli sevgiler

• Liva ismi nasıl? tartışmasında

Rumay adlarıyla yaşasınlar bende aslı koydum kızımın adını aslı aslı abla aslı hanım aslı teyze telefüz açısından güzel olacağını düşünerekten çokta severek koydum evlatlarımız adıyla yaşasın ikinci bir isim vermedim bile sade asil bir isim yeter dedim iki isim olayını sevmiyorum bende

twinsmom__ Rica ederim kuzum dünya güzeli isimde olsa soğudum yani ilk biliyorsun begenmemiştim anlamından ötürü hoşuma gitmişti şimdi böyle saçma sapan muhabbet geçince bir irrite olmadım degıl

• lamaan hiç bişey bulamazsan toz zencefil al canım sıcak suya koy büyük salata cam kaseye kafana da havlu koy solu onu açar seni evinde varsa 2 damla da biberiye yağı koyarsın

• iremksc oh oh oh gelsin paralar gitsin paralar anlaştınız mı orayla

twinsmom__ ne yazık ki sonradan da silmiş yazıyı bir bit yeniği atıyolar ortaya sonrada yok oluyorlar sen koyma bence kuzum bu ismi insanlar tuhaf köpeğe bu ismi koydularsa doğruluk payı da varsa ciddi hayal kırıklığı insanları bilemiyorsun dalgamı geçiyor doğrumu söylüyor ama sinek te küçüktür mide bulandırır bende bir kız cocuk anasıyım hassasım istemem yani güzelim evlatlarımızın böyle bir duruma düşmesini tövbe estağfurullah ya

Sumisali_ etler geriliyor bol bol bioil sür sonra benim gibi derin çatlakların olmasın çatlayacak demekki karnın kuru nemlendir canım

• senaall klima şart canım 9 aylık kızım var klima olmadan uyuyamıyor

twinsmom__ biri demin köpeğimin adı liva yazmış kaldırdı herhalde yazısını hiç hoşuma gitmedi köpeğinin adı buysada yazmazsın buraya bunu …