aysenur16dag aynıyız 👌🏻🤭
Kaç kilo aldınız
saldemir
27+0 kızımla 6 kilo aldım ☺️☺️
saldemir 35+1 40 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum😁
Secilyaren Ben de aynı
saldemir 12 gün sonra doğum yapacağım, 69 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum 10
Kilo aldım, 80-81 ile doğuma girerim diye düşünüyorum ödem de artıyor son zaman. Memnunum aldığım kilodan doğumdan sonra çoğu bir anda gidiyor zaten😅
16+574 ile başladım şu an 75 kiloyum. Bulantım vs olmadı iştahım açıktı ama hareketli bir hayatım var doktorum kızımın gelişiminin iyi olduğunu söyledi ☺️
Tubazeynepalin bende 20 kg aldım 8. ayımdayım bebek 1.900gr doktor çok kızıyor sizinkide kızıyor mu 😂
Tam 38 haftalık gebeyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 15 kilo aldım kimse kilo aldığımı düşünmüyor belli olmuyor karnım bile yok bebeğim 10 gün önce 2.700 gramdı ama bu kilo nerde bende bilmiyorum
18+2 💙 57 kilo ile hamile kaldım şuan 60 oldum 3 kilo aldım 👼
Ben 7. Haftada öğrendim hamile olduğumu kilomda 53 cıkmıştı. Şu an 28+3 kilom 67 😊Sağlıksız beslenmedim kendimi sıkmadım kiloymuş şu bu önemli değil bence sağlıklı beslenmek lazım herkesin bünyesi farklı kiloyla alakalı sıkıntım da yok bebek sağlıklı mı iyi mi gelişimi yerinde mi bunlar odak noktalarım. Tüm bebişlerimizin sağlıkla doğması dileğiyle 💕
@miraclee_ aboww biz bu kiloları nasıl vereceğiz çok merak ediyorum inşallah veririz ya
1 buçuk ayda 4 buçuk kilo aldım umarım bu şekilde devam etmem çünkü herhalde 30 kiloyla doğuma giderim şuan çocuğa gitse yine üzülmem 15+6 haftalığım bakalım bu ay ne kadar aldım
17 haftalık 1 kilo aldım