Bygltkn canım bu haftalardan sonra bebeğin de hızlı kilo alacak dikkat et biraz fazla bebeğine yararlı şeyler ye öğünlerini küçült ama sıklaştır ❤️

Tubaaaa1 bende 5 ayda 5 kilo aldım canım şuan 30haftalığım 9kilo aldım ama bebeğim de kilo alıyor bu haftadan sonra alacaksın kilo dikkatli ol

AdinsMom ben 26 haftalık hamileyim 57 ile hamile kaldım su an 65 oldum çok almışım dimi🥺
    Aslında iyi gidiyodum bu hafta bişey oldu ya son 10 gündür 2 kilo birden aldım nasıl oldu anlamadım kabızlık sorunu yaşıyorum oda etkiliyor galiba 😣

aysenur16dag veririiizzz. Bi ara o kadar çok taktım ki kafaya. Dr çok kızdı kilo alınca bir dünya laf söyledi. Kabus gibi geçti o dönemim. Ama sonra yahu mucizeyi yaşıyorum belki bir daha böyle bir şansım olmayacak dedim. abartmadan beslenmeme dikkat ederek gönlüme göre yiyorum. Kesinlikle bünye meselesi olduğuna da inanıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza sonrasını o zaman düşünürüz. 😇😉

Ben hamile kalmadan önce 89 kiloydum. Gebelik düşünmeye başlayınca zayıflamak için çok çabaladım ama ne yaptıysam olmadı bir türlü kilo veremedim. Stres yaptığımı ve kilo vermeyi kafamda çok büyüttüğümü düşünüyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde yaklaşık 88 kiloydum. Boyum uzun olduğu için kilomu göstermiyorum ama yine de bu kiloda hamile kalmak beni korkutuyordu. Şu an 11.haftayım mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum iştahım da yok. Bu süreçte 5 kilo vermişim şu an 83 kiloyum. Henüz bi diyetisyenle görüşmedim ama ilerleyen haftalarda görüşmeyi düşünüyorum. Önemli olan tabiki aldığımız kilolar değil bebeğimizin sağlığı. inşallah bu süreci en sağlıklı en hayırlı ve en kolay şekilde tamamlamak nasip olsun hepimize🌸

Fadimehizz ben anlamıyorum bu haftalarda hiç kilo akmayan anneleri. Sonuçta senin bebeğinin eşi var, suyu var , bebeğin kendi ağırlığı var hiç yoktan 3 kilo akmanız lazım yanı. Cidden anlam veremiyorum… karnın büyümüştür bu haftalarda bebekte büyümüştür amniyon sıvısı da artmıştır…

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum 3 haftalık gebeyim Safra kesesi çamurum var şikayetlerim ve şiddetli ağrılarım oluyo bu dönemde sizce ameliyat yapılır mı

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Mezeren2606 aramızda tam 1 hafta varmış. Ama ben bu iştahla daha çok alırım gibi😀

busrabrbr Benim de öyle gerçekten normal zamanki gibi yiyorum :( bünye sanırım ya normalde de kolay kilo alan bi insanım :(

Fadimehizz ya ben cidden merak ediyorum problem etme değilde. Sonuçta bebek büyüyor illaki tartıya yansıması lazım cidden nasıl oluyor

AdinsMom

Max 10 kiloyla sağlıklı hayırlı bir şekilde bitirebilirim inşallah 🥺

Yagmur-10 😀😀çok değil mi ya son aylarda napacaksınız asıl kilo o zaman oluyor

Dorukkusumm senden daha iyi değilde bunun mümkün olmadığını söylüyorum amniyon sıvısı bebeğin kilosu gögüsler kan hacmi plesenta filan 🤣ama tabi öyle düşünerek mutluysan bişi demem ama bir buçuk kilo imkansız bişi :) valla merak ettim ya ilk halinle son haline baksak ya nasıl aynı kilodasın😀😀

Dorukkusumm 36+6 olduk 8 kilo aldım bebeğimde çok kilo almadı 2500 ama çok yiyemiyorum kaç haftadır zaten yediğimde bebeğe aldırdı 7. Aydan beri kendi kilom sabit