saldemir canim bende 29 haftadayim su an 59la gebe kaldim simdi 66yım bilmiyorm ilerisinde ne olur ama bebek kilon gayet guzel anormallikde olmaz senin kilonda gayet iyi almissin cok guzel

saldemir 12 gün sonra doğum yapacağım, 69 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum 10
Kilo aldım, 80-81 ile doğuma girerim diye düşünüyorum ödem de artıyor son zaman. Memnunum aldığım kilodan doğumdan sonra çoğu bir anda gidiyor zaten😅

16+574 ile başladım şu an 75 kiloyum. Bulantım vs olmadı iştahım açıktı ama hareketli bir hayatım var doktorum kızımın gelişiminin iyi olduğunu söyledi ☺️

saldemir ne güzel az kilo aşmışsın. Ben 24 kilo aldım özellikle 32. Haftadan sonra baya hızlı kilo aldım. Şimdi bebeğim 1 ay 5 günlük ve doğum kilomdan 6 kilo fazlam var. Sezaryen doğum yaptım mecburiyetten ama emzirirsen hızlı kilo veriyorsun sakın dert etme

Esin1 ayy inşallah ya bide veremezsek Allah korusun kalçalarım genisledi basen mi deniyor o olmasa bişey yokta işte

Tam 38 haftalık gebeyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 15 kilo aldım kimse kilo aldığımı düşünmüyor belli olmuyor karnım bile yok bebeğim 10 gün önce 2.700 gramdı ama bu kilo nerde bende bilmiyorum

18+2 💙 57 kilo ile hamile kaldım şuan 60 oldum 3 kilo aldım 👼

Ben 7. Haftada öğrendim hamile olduğumu kilomda 53 cıkmıştı. Şu an 28+3 kilom 67 😊Sağlıksız beslenmedim kendimi sıkmadım kiloymuş şu bu önemli değil bence sağlıklı beslenmek lazım herkesin bünyesi farklı kiloyla alakalı sıkıntım da yok bebek sağlıklı mı iyi mi gelişimi yerinde mi bunlar odak noktalarım. Tüm bebişlerimizin sağlıkla doğması dileğiyle 💕

1 buçuk ayda 4 buçuk kilo aldım umarım bu şekilde devam etmem çünkü herhalde 30 kiloyla doğuma giderim şuan çocuğa gitse yine üzülmem 15+6 haftalığım bakalım bu ay ne kadar aldım

17 haftalık 1 kilo aldım

Gizemli

Turna44 benim de bulantılar azaldı iştahım arttı hızlı kilo almaya başladım 😭 16+3 daha 4 kilo aldım bile

yagizegemom ben de 36+2 yim 43 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama bu kilomu bende hafızamdan silmek istiyorum 😂

Hayatim boyunca bu zamani bekliyormuscasina 17 kilo aldim:) 26+6yim umrumda degil kilo verilir kizlar canim ne isterse yiyorum

_Deniz1 ay vallahi kendimi tanıyamıyorum aynaya bakıyorum bu ben değilim ki diyorum 😂 Doğumdan sonra bi an önce veririz inşallah kuzucum 🫠😅

yagizegemom inşallah 10 günde gider hepsi🧡 ben de kendimi güzel bulmuyorum artık şişkoyum 😂bu kilo almayanlar nasıl almıyor anlamıyorum ya hayranım