saldemir 12 kilo almıştım toplamda. Benim ablam daa 2 hamileliğinde 7 kşlo almıştı

saldemir 32+3 haftalık hamileyim 3 kilo verdim bende çok şükür bebeğimin kilosu boyu normal doktoruma sorduğum zaman sen zaten alma bebek alsın diyor 🧿

1. haftadayım, 65 kilo ile başladım şuan 67.9 oldum bebeğimin kilosu 1400.

saldemir 58 hamile kaldım 14 haftalığım 55 olmuşum 😂 o kadar da yiyorum nereye gitti anlamadım 😂

selinsmother 10 kilosunu 1 hafta sürmeden verdim ama 8 kilosu kaldı çünkü boğazımı hiç kıyamadım emzirdigim için yedikçe yedim suan 68 kilodayım veremiyorum da en çok gobegime üzülüyorum doktor korse taktirmamisti öyle kaldı

Esin1 ama hamur işini tatlıyı kesemiyorum nasıl olcak hiç bilmiyom pazartesi gidicem bakalım kaç olduk 24+2 de ki hiç asermem de yok

Hatice232017 yine iyi vermişsiniz 10 kiloda az değil ☺️ emzirirken az dikkat edince kilo veriliyormuş bakalım boğazımın açılırsa da kimse tutamaz valla boşverin kilonuz iyi yine de

97 ile tombul bir hamile olup 20+4 de tam tamına 100 ile yola devam ediyorum umarım hiç hiç kilo almak artık ama cokkk acikiyorum zor dayaniyorum

saldemir 48 le hamile kaldım 63 le doğuma gittim 37 günlük bebeğim 54 kiloyum şu an☝🏼

saldemir
          32+6 dayım. +12 kilo aldım.
          59 kilodan 72 kiloya :)

saldemir 31+3 deyim 65 ile başladım şuanda 80 kiloyum +15 fazla kilo aldım daha yolumuz var bakalım ne olacak 🥲