saldemir 18+4 haftalığız 4 kilo aldım çok mu kızlar 😕
Kaç kilo aldınız
29 haftalığım 0 kilo aldım 😂
32 hafta 70 ıle kaldım 80 oldum 🤦♀️
30+3 günlüğüZ tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 93 kilo ile kaldim suan 105-107 arasi gidip geliyorum
Daha 9. Haftada 4 kilo alan ben ileriki haftalarda 3-4 kg alanların yorumlarını dehşetle okuyorum💔😅
18+3 ten selamlar 74 ile hamile kaldım şuan 79 kilo ile devam 5 kilo aldım inşalllah çok kilo almam ilk hamileliğim kızım annesine çok kilo aldırmaz umarım 🙏🏻
saldemir 37+2 hamileyim. 58le hamile kalmıştım 19 kilo aldım🥲 cok dert etmiyorum bebeğim sağlıklı çok şükür sağlıkla da kavuşmak tek derdim 🙏🏻
saldemir 38 hafta 15 kilo aldım
- Hafta 5 kilo aldım normali nedir acaba
saldemir ay ne güzel ama ilk hamileligimde ben de öyleydim. Bu bebegimde 62 kilo ile hamile kaldım suan 37+1 81 kiloyum 😢 nasıl oldu anlamadım ☹️
Hilalttk16 bende aynı nasıl vericez geri bu kiloları 🤔
saldemir 30 haftalık benimde 10 kilo aldım
58 kilo ile hamile kaldım şuan 26.haftamdayım şuan toplam 5 kilo almışım 🤭 bebeğim sağlıklı olsun kilo alınır da verilir de yeter ki dünyaya sağlıkla gelsin.
- haftadayım 53 ile hamile kaldım 64 kiloyum 11 kilo almışım tahminime göre toplam 15 kilo alarak doğuma girerim. bana 11-16 arası normal demişti doktorum 😚
Yarın 29 haftalık olacağız. 11 kilo almışım daha fazla almak istemiyorum 😬😃
saldemir aksine sağlıklı olan bu bebek saglikli ise gerisi önemli değil zaten doktorlar artık kiloyu hiç istemiyorlar annede yediğimiz içtiğimiz yeterince zararlı sağlık için en güzelini yapmışsınız darısı başıma