32 hafta 70 ıle kaldım 80 oldum 🤦‍♀️

30+3 günlüğüZ tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 93 kilo ile kaldim suan 105-107 arasi gidip geliyorum

18+3 ten selamlar 74 ile hamile kaldım şuan 79 kilo ile devam 5 kilo aldım inşalllah çok kilo almam ilk hamileliğim kızım annesine çok kilo aldırmaz umarım 🙏🏻

saldemir 37+2 hamileyim. 58le hamile kalmıştım 19 kilo aldım🥲 cok dert etmiyorum bebeğim sağlıklı çok şükür sağlıkla da kavuşmak tek derdim 🙏🏻

saldemir ay ne güzel ama ilk hamileligimde ben de öyleydim. Bu bebegimde 62 kilo ile hamile kaldım suan 37+1 81 kiloyum 😢 nasıl oldu anlamadım ☹️

58 kilo ile hamile kaldım şuan 26.haftamdayım şuan toplam 5 kilo almışım 🤭 bebeğim sağlıklı olsun kilo alınır da verilir de yeter ki dünyaya sağlıkla gelsin.

1. haftadayım 53 ile hamile kaldım 64 kiloyum 11 kilo almışım tahminime göre toplam 15 kilo alarak doğuma girerim. bana 11-16 arası normal demişti doktorum 😚

Yarın 29 haftalık olacağız. 11 kilo almışım daha fazla almak istemiyorum 😬😃

saldemir aksine sağlıklı olan bu bebek saglikli ise gerisi önemli değil zaten doktorlar artık kiloyu hiç istemiyorlar annede yediğimiz içtiğimiz yeterince zararlı sağlık için en güzelini yapmışsınız darısı başıma

saldemir 29+4 haftalık hamileyim. 54 ile gebe kaldım şuan 58,5 kiloyum. Bakalım doğuma ne olur durum.