saldemir Kızlar selam. Ben 35+4 hamileyim. 57 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum bebek 2,5 kilo şuan. Okuduklarıma göre herkes daha çok kilo almış bende anormal bi şey olabilir mi son 1 ayda kaç kilo daha alırım acaba
Dorukkusumm saldemir ben 38.haftamdaym pazartesi doğumum var 1.5 kilo aldım 9 Aylık süreçte toplam. Bebeğin gayet iyi ve sağlıklıysa doktorun Bi problem yok diyorsa senin kilo alıp almaman çok önemli değil..
Summerwine saldemir aksine siz çok kilo almamissiniz ne güzel ☺️bebek ve sizin sağlığınız yerindeyken aksine fazla kilo doğum sonrası size külfet olurdu.Ben çok kilo aldım mesela düşünüyorum nasıl vericem diye🤣
Busel saldemir hayır oyle hiç düşünme bebeğin sağlıklı ise gerisi önemli değil bende 2.5 kg aldım 32+3um böylesi daha iyi dedi doktorum çünkü lüzumsuz yemediğimiz için kilo olarak dönmedi sağlıklı beslendim canımın istediği yitip ertesi gün dengeledim doktorum bu durumdan memnun bende öyle
Mugeliya Dorukkusumm nasi 1.5 kilo bu bebegin suyu var agirligi var rahim buyuyo gogusler buyuyo valla cok sasiriyorum boyle kilolara
cihaninannesi Dorukkusumm 38 hafta da 1.5 kilo almak miiii 🥺 sırrınız nedir acaba ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum 🤦🤦
1anne2bebek__ Summerwine bende nasıl veririm değil de doğumum zor olur normal doğuma engel olmasın diye korkuyorum 😅 27. Haftadayım 6 kg almış görünüyordum en son 🤣ilk hamilelikte 9 kg almıştım 3. Gün hepsini vermiştim kiloların
sevval04 Busel gerçekten çok az kilo almışsınız ne güzel doğum sonrası hemen eski halinize dönebilirsiniz bende 6.ayı doldurucam toplamda 5 kilo aldım
yagizegemom saldemir 36+5 deyim bende 57 ile hamile kaldım şuan ki kilomu hafızamdan silmek istiyorum 🥲
Galmeoz yagizegemom 35+3 ben de 58le kaldım suan 75 im 🤩kilo almayan dikkat eden anneleri tebrik ediyorum
_Deniz1 yagizegemom ben de 36+2 yim 43 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama bu kilomu bende hafızamdan silmek istiyorum 😂
Hilalttk16 saldemir merhaba bebeğin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa çok güzel 😅😅 ben 24 haftada 7 kilo almışım 🙈
Mge-drkk96 saldemir şuanda 30+3 haftalığına toplamda 7 kilo aldım bu zamana kadar en son doktora 28+2 günlük gitmiştim kilom aynı idi bebeğim de 1.200 gram dı inş biraz daha kilo almıştır prensesim Rabbım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏🙏
Yasminkrc saldemir 31hafta 2 günlüğüm 12 kilo aldım zayıf hamile kalmıştım artık tartiya çıkmak istemiyorum 😏🤭
MadameHappy34 saldemir 32+2 :) 60 ile hamileliğimi öğrendim şuan 67-68 arasında gidil geliyor artık korkuyorum,tartı ya çıkmaya.😃
Tdemirol 170 boy 57 kilo ile başlayıp ilk 4 ay hiç kilo almayıp tüm kiloyu 20 ile 30. Haftalar arasında alıp 30 dan sonra sabitlenmis vaziyetteyim, şu an 35. Haftamdayim ve 70 kiloyum 🥲
Asliormanci Ftm124 bundan sonra artacak biraz alım daha dikkatli olun ben olmadım 20 kilo aldım salı dogumum car