30+3 günlüğüZ tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 93 kilo ile kaldim suan 105-107 arasi gidip geliyorum
Kaç kilo aldınız
Daha 9. Haftada 4 kilo alan ben ileriki haftalarda 3-4 kg alanların yorumlarını dehşetle okuyorum💔😅
18+3 ten selamlar 74 ile hamile kaldım şuan 79 kilo ile devam 5 kilo aldım inşalllah çok kilo almam ilk hamileliğim kızım annesine çok kilo aldırmaz umarım 🙏🏻
saldemir 37+2 hamileyim. 58le hamile kalmıştım 19 kilo aldım🥲 cok dert etmiyorum bebeğim sağlıklı çok şükür sağlıkla da kavuşmak tek derdim 🙏🏻
saldemir 38 hafta 15 kilo aldım
- Hafta 5 kilo aldım normali nedir acaba
saldemir ay ne güzel ama ilk hamileligimde ben de öyleydim. Bu bebegimde 62 kilo ile hamile kaldım suan 37+1 81 kiloyum 😢 nasıl oldu anlamadım ☹️
Hilalttk16 bende aynı nasıl vericez geri bu kiloları 🤔
saldemir 30 haftalık benimde 10 kilo aldım
58 kilo ile hamile kaldım şuan 26.haftamdayım şuan toplam 5 kilo almışım 🤭 bebeğim sağlıklı olsun kilo alınır da verilir de yeter ki dünyaya sağlıkla gelsin.
- haftadayım 53 ile hamile kaldım 64 kiloyum 11 kilo almışım tahminime göre toplam 15 kilo alarak doğuma girerim. bana 11-16 arası normal demişti doktorum 😚
Yarın 29 haftalık olacağız. 11 kilo almışım daha fazla almak istemiyorum 😬😃
saldemir aksine sağlıklı olan bu bebek saglikli ise gerisi önemli değil zaten doktorlar artık kiloyu hiç istemiyorlar annede yediğimiz içtiğimiz yeterince zararlı sağlık için en güzelini yapmışsınız darısı başıma
saldemir 36+6 yız. +5 ile devam ediyoruz.
Biraz lütfen fazla aldık dermisiniz ya okuyunca psikolojim bozuluyor 🤦🤦 20+2 de 9 kilo almıştım şimdi pazartesi kontrolümüz var 24+2 de bakalım kaç kilo olmuşuz 😑😑
@“saldemir” son haftalarımdayım 38 olduk. Toplamda 9 kilo aldım bebeğim de maşallah gayet kilosu yerinde. O yüzden boşverin sağlıklı beslenmeye devam 🥰