Kaç kilo aldınız
27 haftada 15 kilo aldım
20+5 im hiç kilo almadım :)
17 haftadayım 1 kilo aldım. Ama iştahım çok açık herseyi yiyorum dikkat etmek lazım sonrası için..
saldemir hayır canım bende 35+3 deyim 69 kilo işle hamile kaldım şuan 79 kiloyum bebeğim de 2,250 gr . Doktorum gayet kontrollü kilo aldığımı ve bu durumun çok iyi oldugunu belirtti . O yüzden önemli olan bebegın gelişimi ve kilosu zaten son 1 ayda ödem oluşacağı için tartıda kilo artışı görünecek bebeğin ayına göre gelişimini takip ediyorsa sorun degil için rahat olsun 🥰
Gebeanne45 aman doğumdan sonra zaten gitçek takma kafaya ben doğumdan sonra vermeyi düşünmüyorum 😂
melisa_kas doktor foğum ıle ılgılı bısey dedımı . normal doguma engel olmaz dımk bende de kılo var doguramassın dıyolarda endıselenıyorum
16.haftadayım 3 kilo almışım 🫣
- haftadayim 8 kilo aldim umarim daha fazla almam.. dertliyim ☹️🤣
saldemir 26+1 53 le çıktığım bu yolda 58 olmuşum 🥲 5 kilo aldık 🤰🏻
32+5 deyim 8 kilo aldım bebeğim 1.800 gr şuanda kilom 57 49 ile hamile kaldım ilk hamileligimde 15 kilo almıştım 40 haftalık doğum yaptım bunda sezeryan istiyorum erken alırsa doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde
11.haftamdayım ve aksine kilo verdim 52 kiloyken hamile kaldım ve 51 e düştüm tabiki yemeklerden sonra, akşamları değişiyor. Sabah tartıldığımda böyle :)
39+5 günlük hamileyim 14 kg aldım
34+6 70 kiloyla hamile kaldım şuan 87 kiloyum boyum uzun olduğu için çok kilo almış gibi durmuyorum hiçte takılmıyorum açıkçası🙈