• Gebelik
  • 38. Hafta Doğuramayanlar 🤣

Cicekkkk yaa hayırlı olsun kurtuldunuz 😍 sağlıklı şekilde analı babalı büyüsün inşallah 💙 darısı başımıza 🥲

Kızlar 38+2 halen doğuramadım. Bugün ahuddudu yaprağına başladım. Bakalım ne olcak. 🥹🤣

zumzum ben de 39 hala yok canım 😅 sabah ahududu yaprağı çayı hurma öğle çubuk tarçını kaynatıp iciyorum yaninda hurma akşam melisa çayı hurma 😅 bir tek ananas kaldı sanırım eklemediğim onu da eklersem combo yapmış olacağım. 😅

agylik melisa ve tarçın çayı da mı doğumu başlatıyormuşşş? 🫣🤭😁 bende deneyeyim. Ananas buarada bir hormonu tetikliyomus oda rahim kaslarını gevşetiyomuş, bebek ise rahim kasıldığında doğuyormuş. Yani ananas süreci uzatabilirmiş. Bunu bir doktor arkadaşım söyledi. Ananası bıraktım ben o yüzden. 🤷🏼‍♀️

zumzum yaa bunu öğrendiğim iyi oldu hiç bulaşmayayim o zaman ananas a 😬 tarçın çayının etkisi var sanırım da ben gebelik şekeri için tuketiyorum onu melisa da gece rahat uyumak için doktorumun onerileri bunlardı 😅

agylik gebelik şekeri için süt tarçın içiyodum bende sahlep gibi oluyor, seviyorum öyle. 🥰 ben gece rahatlamak için papatya içiyorum ama koca göbeğimden dönemediğim için ve tuvalete kalktığım için sürekli uyanıyorum. 🤷🏼‍♀️🤣

zumzum evet ben de öyle tuvalet ihtiyacı ve uyku da sağdan sola dönüşlerde çayın etkisi yok 😅😅

agylik amannn vallahi artık sağlıklıca kolaylıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah. 🤲🏻🤭🥰

zumzum 39+0 oldum geçen hafta doktora gittiğimde nts de sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi sorun şu ki ben o sancılarıda hissetmiyorum çatı muayenesi yaptı rahmin yumuşamış dedi o kadar bunların geleceği yok galiba 😂ama gün içerisinde rahmimde aşırı baskı ve batma hissediyorum ara ara kasıklarımda ağrıyor 🙈hayırlı ve sağlıklısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık bir an önce 🙏🥰

zumzum iri bebek olabilir derken kaçıncı haftada kaç kiloydu bebek, ben 37+2 yken bebeğim 3200 dü 4 kilodan sonra sezaryen olur dedi aşağısı için problem olmaz dedi.

Fatma_Nurrrr 3.350 idi 36 da. Şimdi 4 e yakındır. 38+2 deyiz. 40 ı beklerse 4 ü geçicek bu gidişle zaten. O yüzden dedim. 🥲

ftmdyn22 bende de aynı şekilde oldu ama çatı muanesi olmadı henüz. Amin inşallah hayırlısıyla yavrularımızı alalım kucaklarımıza inşallah sağlıkla, kolaylıkla. 🥹🤲🏻

38+4… bacak arasında yanma ,batma başladı bugün… normal mi ya 😒 her olayda hastaneye koşmayayım diyorum ama yeni ağrılar falan olunca da stres oluyorum 😒

zumzum bende bugün 38 haftalik oldum bi yan önce artık doğurmak istiyorum oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum

zumzum 38.0 3 gün sonra doğum dua edin arkadaşlar 🥹🙈🤲🏻🤲🏻🌷

Elif927 inşallah sağlıkla ve kolaylıkla bebişinizi kucağımıza alırsınız. 🤲🏻🥰