• Gebelik
  • 38. Hafta Doğuramayanlar 🤣

Rafaelli Emin ol erken değil. Pilatesi ben bayadır yapıyorum hafta 3 kere. Hurma ve ananası da 37. Haftadan beri yiyorum. Gel görelim sanki hiç bunları yemedim, hiç pilates yapmadım. Bir de twmizlik yapıyodum baya sanki hamile değilmişcesine oda işe yaramadı. Kısmet diyorum. 🤣🤭

Nazendehanim İnşallah suni sancısız, epiduralsız, kesisiz sağlıklı ve kolay doğumlarımız olsun tüm tüm gebelerin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 çatı muanesi yapmadı doktorum daha bana. Kimi doktorlar doğum zamanını bekliyormuş, eğer kafa çatıya uygunsa normal doğum devam edip, uygun değilse sezeryana alıyormuş diye okumuştum. Hakkımızda en hayırlısu olsun. 🤲🏻🤭🥰

Esmay Amin inşallah. 🤲🏻Sizinkide sağlıcakla ve kolaylıkla gelsin inşallah. 🤲🏻🥰 İnşallah herşey doğalımda olur gerçekten. 🤲🏻🌼 Tabiki, Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. 🥰🤲🏻

Yasolinnn inanın ben bugünümüze yavrumla çok şükür sağlıcakla geldik ama çok yoruldum. Bedenen, ruhen… Artık sağlıcakla, kolaylıkla bebişimi kucağıma alıp huzura ermek istiyorum. İnşallah nasip eder Rabbim. 🤲🏻🥰 Bana o baskı hissi zaman zaman oluyo sürekli değil. 😵‍💫 Çatı muanem olmadığı için açıklığım var mı bilinmez. Sanırım gebelerde kendileri bunu hissedemiyormuş. Benim geçenlerde normal her zaman olan akıntım ile karışık pembe bir akıntım geldi çok çok az. Bi heyecanlanmıştım belki nişandır diye sanırım ama değilmiş, halen bir hareketlilik yok çünkü. 😁Napalım artık paşamızın keyfini bekleyeceğiz.🤭 Sağlıkla, kolaylıkla gelsinler inşallah da gerisi teferruat. 🤲🏻🌼🥹

zumzum Aminnnn 😍😍😍bana da geçen hafta yapacaktı bebek minyon ,minyonlarin kilo alımı durması istemediğimiz bir şey demişti karın cecresi büyüyünce vazgeçti haftaya kalsın dedi . Doktora göre çatı fikri değişiyor evet doktoruna inaniyorsan yönlendirmesine göre hareket ediyorsun 🤷 Doğum anında bakmak yetiyorsa neden önceden bakıyorlar anlamıyorum ben de o konu biraz karışık

zumzum amin inşallah🤭🙏🏻 valla aslında bende artık biran önce doğsun istiyorum da sanırm benimki doğum korkusu biraz🙈 ondan hazır değilmişim gibi geliyor🤭

Yasolinnn ben o korkuyu hiç düşünmemeye çalışıyorum son ana kadar stres yapmayım diye. Ama başıma ne geleceğini bilmediğim için inceden bir korku var gün yüzüne çıkmayı bekleyen. 🙈🤣 inşallah stressiz, korkusuz oluruz doğum zamanımızda ve süreci güzel idare edebiliriz. 🤲🏻🫣🥰

Nazendehanim Evet gerçekten o konu karışık. Doktora mecbur bi yerde teslim olucaz artık yapacak bişey yok. 😵‍💫🤭 Benimkine de iri bebek olacak gibi dedi doktor ilk önce, sonra da normal doğumu bekleyelim dedi. Muhtemelen sığmayıp doğmaya çalışacağı için. 😅 Bakalım pazartesi nst de ne olcak ve cuma ultrasondan sonra ne diycek doktor merakla bekliyorum. Tabii o zamana kadar doğmazsa oğluşumuz. 🥹🤣

zumzum 38+4 deyim bende hurma ada çayı devamlı içiyorum. Merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum gelmiyor ama ben gelmesini istiyorum. İçimde kaldıkça kilo da alacak bebek .
              Çatı muayenesinde biraz açılmam vardı düzensiz sancılarımla gelmesini bekliyoruz

Anonymousmom Aynen öyle durdukça kilo alıyor benim bebişimde. Bide doktor iri bebek olabilir dedi, iyice tırstım. Zamanı geldi artık doğum başlasın ve sağlıklıca, kolayca doğurayım istiyorum. 🥹🙈🤲🏻

zumzum iri de sıkıntı minyon da bir yerde 🤣 aman sağlıkla gelsinler herkes doğuruyor biz de dogururuz bir şekilde 🤣

zumzum 38+0 olduk
                    Hiçbir belirti yok yani ilk gebeligim ne bir ağrı ne sancı
                    Öyle boş boş evde yatiyorum 🤣 normal mi olmalı sezeryan mi ondan da emin değilim 40 a kadar böyle gider heralde diyorum

Nazendehanim ahahah aynen aman sağlıklı olsunlar en önemlisi. 🥹🤲🏻🥰 aynen öyle bizde doğururuz güzelce Allahın izniyle. 🤲🏻🥹🌼

Elaeyl bende sanki doğurmuycakmışım hep içimde kalacakmış gibi hissetmeye başladım bebişimi. 🤣🤣

Elaeyl vallahi ben artık doğurayım diyorum ama bi taraftanda bebişim yerim rahat aneyy der gibi hahah 🤣🤣🤣

zumzum ah canım ,temızlık işlerını bende yapıyorum ama pılates yoga daha erken oldugunu dusundugum icin 38haftamın sonuna bıraktım😀😀Allah kurtarsın hepımızı sag salım ınşAllah