38. Hafta Doğuramayanlar 🤣
zumzum 39+0 oldum geçen hafta doktora gittiğimde nts de sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi sorun şu ki ben o sancılarıda hissetmiyorum çatı muayenesi yaptı rahmin yumuşamış dedi o kadar bunların geleceği yok galiba 😂ama gün içerisinde rahmimde aşırı baskı ve batma hissediyorum ara ara kasıklarımda ağrıyor 🙈hayırlı ve sağlıklısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık bir an önce 🙏🥰
zumzum iri bebek olabilir derken kaçıncı haftada kaç kiloydu bebek, ben 37+2 yken bebeğim 3200 dü 4 kilodan sonra sezaryen olur dedi aşağısı için problem olmaz dedi.
Fatma_Nurrrr 3.350 idi 36 da. Şimdi 4 e yakındır. 38+2 deyiz. 40 ı beklerse 4 ü geçicek bu gidişle zaten. O yüzden dedim. 🥲
38+4… bacak arasında yanma ,batma başladı bugün… normal mi ya 😒 her olayda hastaneye koşmayayım diyorum ama yeni ağrılar falan olunca da stres oluyorum 😒
zumzum bende bugün 38 haftalik oldum bi yan önce artık doğurmak istiyorum oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Yaa bende 39 oldum bu gece, bugn muayenede 1 cm açıklk çıktı rahimde yumuşamış bi sancı gelse doğurursun dedi ama nst de sancı çıkmıyor ananasın da gözüne vurdum bugün tüh bilseydim yemezdim🤭 bu hafta içi gelir bekletmez dedi dr bakalım nolcak bekliyoruzz
Birde aklınızda olsun kabızlık bebeğin kafasının çıkışını biraz engelliyormuş yolunu açmak lazımmış😅 demir içtiğimden bi dengeleyemedim ben kabızlık durumunu🤔
didemakk Ananas bir hormonu tetikliyomus oda rahim kaslarını gevşetiyomuş, bebek ise rahim kasıldığında doğuyormuş. Yani ananas süreci uzatabilirmiş. Bunu bir doktor arkadaşım söyledi. Hurma yiyorum ben, papatya,adaçayı ve ahududu yaprağı çayı içiyorum. Daha tık yok. Bugün nstye girdim hiç sancım çıkmadı. Cuma ultrason ve nst ye gircem 39. Haftamda olucam cumaya kadar eğer doğuramazsam. Bakalım ne olcak, heycanla bekliyorum. 🤭🤭
Endişe, korku, heyecan karmakarışık ruh hali🤷♀️ çevremdeki insanların hareketleri bile gözüme batmaya başladı artık pskolojim çöküyor sanırım benm 2. Doğum olcak yaşayacaklarımı da bildiğimden sanırım böyleyim. En güzel edilebilecek dua en çabuk ve en az ağrıyı hissedeceğimz şekilde doğumlarımız olsun inşallah sağlıcakla kavuşalım minişlerimize🤲🏻 bool bol da dua etmek lazım kalbi ferahlatıyor