38. Hafta Doğuramayanlar 🤣
Nazendehanim sancım geldi suyum geldi birden düzenli sancı başladı gece 2 saat içindede doğum gerçekleşti
- Düzenlendi
Bebekliannee Şuan 3,500 doktor 40 haftayı doldurana kadar 4 ü geçer dedi.😵💫 normal doğumunuz tehlikeye girer, sezeryan olursunuz dedi…
Cicekkkk ayy gözün aydın 😍😍 Allah bağışlasın ❤️❤️
Teşekkür ederim Allah razı olsun🌸
Kızlar 38+2 halen doğuramadım. Bugün ahuddudu yaprağına başladım. Bakalım ne olcak. 🥹🤣
agylik melisa ve tarçın çayı da mı doğumu başlatıyormuşşş? 🫣🤭😁 bende deneyeyim. Ananas buarada bir hormonu tetikliyomus oda rahim kaslarını gevşetiyomuş, bebek ise rahim kasıldığında doğuyormuş. Yani ananas süreci uzatabilirmiş. Bunu bir doktor arkadaşım söyledi. Ananası bıraktım ben o yüzden. 🤷🏼♀️
zumzum 39+0 oldum geçen hafta doktora gittiğimde nts de sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi sorun şu ki ben o sancılarıda hissetmiyorum çatı muayenesi yaptı rahmin yumuşamış dedi o kadar bunların geleceği yok galiba 😂ama gün içerisinde rahmimde aşırı baskı ve batma hissediyorum ara ara kasıklarımda ağrıyor 🙈hayırlı ve sağlıklısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık bir an önce 🙏🥰
zumzum iri bebek olabilir derken kaçıncı haftada kaç kiloydu bebek, ben 37+2 yken bebeğim 3200 dü 4 kilodan sonra sezaryen olur dedi aşağısı için problem olmaz dedi.
Fatma_Nurrrr 3.350 idi 36 da. Şimdi 4 e yakındır. 38+2 deyiz. 40 ı beklerse 4 ü geçicek bu gidişle zaten. O yüzden dedim. 🥲