• Gebelik
  • 38. Hafta Doğuramayanlar 🤣

zumzum ben de 39 hala yok canım 😅 sabah ahududu yaprağı çayı hurma öğle çubuk tarçını kaynatıp iciyorum yaninda hurma akşam melisa çayı hurma 😅 bir tek ananas kaldı sanırım eklemediğim onu da eklersem combo yapmış olacağım. 😅

agylik melisa ve tarçın çayı da mı doğumu başlatıyormuşşş? 🫣🤭😁 bende deneyeyim. Ananas buarada bir hormonu tetikliyomus oda rahim kaslarını gevşetiyomuş, bebek ise rahim kasıldığında doğuyormuş. Yani ananas süreci uzatabilirmiş. Bunu bir doktor arkadaşım söyledi. Ananası bıraktım ben o yüzden. 🤷🏼‍♀️

zumzum yaa bunu öğrendiğim iyi oldu hiç bulaşmayayim o zaman ananas a 😬 tarçın çayının etkisi var sanırım da ben gebelik şekeri için tuketiyorum onu melisa da gece rahat uyumak için doktorumun onerileri bunlardı 😅

agylik gebelik şekeri için süt tarçın içiyodum bende sahlep gibi oluyor, seviyorum öyle. 🥰 ben gece rahatlamak için papatya içiyorum ama koca göbeğimden dönemediğim için ve tuvalete kalktığım için sürekli uyanıyorum. 🤷🏼‍♀️🤣

zumzum evet ben de öyle tuvalet ihtiyacı ve uyku da sağdan sola dönüşlerde çayın etkisi yok 😅😅

agylik amannn vallahi artık sağlıklıca kolaylıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah. 🤲🏻🤭🥰

zumzum 39+0 oldum geçen hafta doktora gittiğimde nts de sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi sorun şu ki ben o sancılarıda hissetmiyorum çatı muayenesi yaptı rahmin yumuşamış dedi o kadar bunların geleceği yok galiba 😂ama gün içerisinde rahmimde aşırı baskı ve batma hissediyorum ara ara kasıklarımda ağrıyor 🙈hayırlı ve sağlıklısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık bir an önce 🙏🥰

zumzum iri bebek olabilir derken kaçıncı haftada kaç kiloydu bebek, ben 37+2 yken bebeğim 3200 dü 4 kilodan sonra sezaryen olur dedi aşağısı için problem olmaz dedi.

Fatma_Nurrrr 3.350 idi 36 da. Şimdi 4 e yakındır. 38+2 deyiz. 40 ı beklerse 4 ü geçicek bu gidişle zaten. O yüzden dedim. 🥲

ftmdyn22 bende de aynı şekilde oldu ama çatı muanesi olmadı henüz. Amin inşallah hayırlısıyla yavrularımızı alalım kucaklarımıza inşallah sağlıkla, kolaylıkla. 🥹🤲🏻

38+4… bacak arasında yanma ,batma başladı bugün… normal mi ya 😒 her olayda hastaneye koşmayayım diyorum ama yeni ağrılar falan olunca da stres oluyorum 😒

zumzum bende bugün 38 haftalik oldum bi yan önce artık doğurmak istiyorum oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum

zumzum 38.0 3 gün sonra doğum dua edin arkadaşlar 🥹🙈🤲🏻🤲🏻🌷

Elif927 inşallah sağlıkla ve kolaylıkla bebişinizi kucağımıza alırsınız. 🤲🏻🥰

Yaa bende 39 oldum bu gece, bugn muayenede 1 cm açıklk çıktı rahimde yumuşamış bi sancı gelse doğurursun dedi ama nst de sancı çıkmıyor ananasın da gözüne vurdum bugün tüh bilseydim yemezdim🤭 bu hafta içi gelir bekletmez dedi dr bakalım nolcak bekliyoruzz

Birde aklınızda olsun kabızlık bebeğin kafasının çıkışını biraz engelliyormuş yolunu açmak lazımmış😅 demir içtiğimden bi dengeleyemedim ben kabızlık durumunu🤔

didemakk Ananas bir hormonu tetikliyomus oda rahim kaslarını gevşetiyomuş, bebek ise rahim kasıldığında doğuyormuş. Yani ananas süreci uzatabilirmiş. Bunu bir doktor arkadaşım söyledi. Hurma yiyorum ben, papatya,adaçayı ve ahududu yaprağı çayı içiyorum. Daha tık yok. Bugün nstye girdim hiç sancım çıkmadı. Cuma ultrason ve nst ye gircem 39. Haftamda olucam cumaya kadar eğer doğuramazsam. Bakalım ne olcak, heycanla bekliyorum. 🤭🤭

didemakk ay çok şükür kabızlık yok bende. 2.trimestere geçerken olmuştum çok kötüydü. Aç karnına zeytinyağı ve suda bekletilmiş kayısı yiyordum anca açılıyordu bağırsaklarım. 🤭🤣