Gozdeparlar tuzu azalttım baya bol su içiyorum ve hep hareket etmeye çalışıyorum

@“Nazlican46”

@Nazlican46 Ciltte gerginlik ve parlama olur, şişlik olan bölgelere birkaç saniye baskı yapılıp bırakıldıktan çukurluk oluşur. Bir de o size kendini hissettirir 🙃 ben önce ayak altlarımdaki uyuşukluktan anladım sonra çok ağrımaya başladı

Gozdeparlar en iyi gelen şey en az yarım saatlik bir yürüyüş. Anında gözle görülür bir azalma oluyor. Ben öyle yapıyorum.

Gozdeparlar limonlu su ıcıyorm 2 gunde bir hem vücudum rahatlıyor hemde hıc odemım olmuyor 33. Haftamdayım hıc odemım olmadı cok sukur ☺️☺️☺️

Atysda alyans ne demek bilmiyorum. Bnde çslışıyodum ayaktaydım hep bı çok etkiliyo oturcan bol bol

Bdncrr ay lütfen kiraz sapıdır vs önerilmesin. Gebelikte o tarz şeyler kullanılmamalı. Bende sizin gibi zararlı olduğunu biliyorum. Kaya tuzu kullanın, 3 litre su ve yürüyüş.

Gozdeparlar kızlar bende odemli bi hamilelik gecirdim surekli doktorum ve etrafimdakiler tuzlu yemegi birak cok sismissin bilmem ne diye diye hamileligimi zehir ettiler dogumdan 5 gun sonra bile odeminiz azalio hamileyken istediginizi yapin su da icseniz gecmeyen gecmiyor iste caninizi sikmayin sagliki bi sekilde hamileliginizi gecirin bence:)

Gozdeparlar ben sürekli bol bol su içiyorum ama ona rağmen var malaesef ki , ama çok değil su içmeye bak ve dinlenmeye

Benim ayaklarımda yok ama ellerimde çok fazla oluyor uyuşukluk dahi oluyor saatlerce parmaklarımı hissetmiyorum uyuşuk kalıyor sizlerde de oluyor mu böyle bir durum ?

Kalp hastasıyım ben ödem olabilir demişlerdi ama çok şükür olmadı . Ama bol bol yürüyüş yaptım 3 litre su içiyorum iki fincan yeşil çay hamur işi çok az yiyorum 23 haftadayım çok şükür olmadı 💙

limonlu su cok iyi geliyor her sabah ılık suya birkaç damla limon damlatıp içiyorum ve haftada 2-3 kerede detoks sularından içiyorum, ama bunlar haricinde yediğin içtiğin şeyler çok önemli. özellikle süt ve süt ürünleri ödem çok yapıyor