Benim de çok oluyor, asla tamamen geçmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, yürüsem de aynı ayakta dursam da otursam da, sabahları biraz azalmış oluyor akşam davul gibi. İnşallah doğumdan sonra geçer hemen, çok rahatsız edici. Tuzla da aram yok ona rağmen böyle

Gozdeparlar normaldede aşırı su içen biriyim, günde en az 2,5 lt su içerken bunu 3,5 lt çıkardım sadcee bu

Bol su içip ,yürüyüş yapın ,tayt giymekte azaltır ve kiraz sapı kaynatıp için oda bayağı ödem atıyor

Gozdeparlar 3 lt su ve yürüyüş hareketsiz kalmamak gerekiyor ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmak lazım

bademli_puding canım senin normal benimde ilk haftalar öyleydi adet olamadığın için vücut tepki gösteriyor ödem topluyor geçer bikaç hafta sonra

Cikitabanana sanirim yapiyla alakali ben de gunde 3 litre su icerdim hamile kaldiktan sonra 3,5 4 litre iciyorum ama hamile oldugumu ogrendigim an sismeye basladim ayakta calisiyorum hep onunda etkisi vardir elbet ama 13.haftadan sonra alyans falan cikti bendr 🥲

Bende yaşıyordum doktorum tatlıyı ve ekmeği azaltmamı söyledi bir de magnezyum kullanmamı söyledi