Benim ayaklarımda yok ama ellerimde çok fazla oluyor uyuşukluk dahi oluyor saatlerce parmaklarımı hissetmiyorum uyuşuk kalıyor sizlerde de oluyor mu böyle bir durum ?

Kalp hastasıyım ben ödem olabilir demişlerdi ama çok şükür olmadı . Ama bol bol yürüyüş yaptım 3 litre su içiyorum iki fincan yeşil çay hamur işi çok az yiyorum 23 haftadayım çok şükür olmadı 💙

limonlu su cok iyi geliyor her sabah ılık suya birkaç damla limon damlatıp içiyorum ve haftada 2-3 kerede detoks sularından içiyorum, ama bunlar haricinde yediğin içtiğin şeyler çok önemli. özellikle süt ve süt ürünleri ödem çok yapıyor

Vücudun ilk zamanlar böyle tepki göstermesi çok normal limon su en iyi gelen formül bence

Gozdeparlar kuzum bende 31 haftalık hamileyim. Suana kadar hiç ödem sorunu yaşamadım çok şükür. Ama çevremde duyduğum kadarıyla Bol su içebilirsin ve ödem farkettiğinde bacaklarını hafif yukarda tutmaya çalış uzan.. 🙏🏻☺️♥️

Pamuk1 bence yatip dinlenin ayaklarinizi yuksek tutun. Hamilelikte odem atmaya calismak dogru degil. Mumkun oldukca dinlenmeye ve su icmeye devam et canim

Zavil kiraz sapi, maydonoz kesinlikle icmeyin. Suyu bile cok abartmadan icmek gerekir bu donemde

Bol su ve sade maden suyu iç günlük

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gozdeparlar kesinlikle spor yapmak gerekiyor spor ve sağlıklı beslenme

22 gün sonra

Mirayneva ilk aylarda mı sonrakş aylardamı bitki çayı içmeyince bnedede ödem oluşuyor ama yeşilçay tani tansiyon yükselltgii için içemiyorm zsten yasaklı ıhlamur rezene falanda ödem attgı söylenemez yarın kiraz saplı çay alayım teşekkürederm ❤️