Gozdeparlar benim hamileliğim boyunca ödemim olmadı ikiz bebek doğurdum 3 gun hastanede kaldım hiç birşey yok. Eve geldim 2 gün geçti ödem oluştu ama öyle böyle değil ayaklarım bacaklarım yarılacak gibi şişti kaşındı 🤦🏻‍♀️ İlk gebeliğimde hiç oluşmadı ikincide başıma gelmeyen kalmadı 🤷🏻‍♀️

Armommy benimde bükemiyorm sabha cok agrıyor yani bu durumumuz normal mi uyusuyor bişy tutsam :(

Hareket ve az yemek. Asla güzelce doymamak benim için çözüm bu oldu. Normal de yemeyi severim ama reflü şişkinlik ve ödem için sağlıklı az beslenmeye başladım. Az dediğim protein ve vitamine dikkat ediyorum karbonhidrat yağ ve baharatı kestim. Çok iyi geldi hem sağlıklı kilo alıyorum hem değerlerim iyi.

Bdncrr evet olabilir tabii çünkü normalde de ben adet olmadığım zaman aşırı şişerim

Zavil kiraz sapı hamilelikte kesinlikle önerilmiyor, düşüğe sebep olabilir. Çok su içmek, doktorunuz kısıtlamadıysa yürüyüş iyi geliyor.

minikoglummm katılıyorum hamileliğin başından beri yürüyorum ve bol su içiyorum daha ödemin olmadı aon 37 günümüz kaldı ☺️

26+5 yeni yeni ödem yapmaya basladim ama ben uyandigimda şiş uyaniyorum bacaklarim ayaklarima kadar sızlıyor böyle anlatamam. Calisiyorum bir de zor oluyo. ayaklarimi geriyorum kasiyorum surekli sanki oyle yapinca sizlamazina care oluyor gibi😅 varis de var bende hamilelikten once olan onlar da buyuk ihtimalle sisme sizlanma yapiyo

Ben de masa başı çalışıyorum ayaklarım bileklerim şişiyor haftasonu iniyor ancak bir de parmaklarım şişti tabi zayıf olmama rağmen

Gozdeparlar Sürekli hareket halinde olmak gerekiyor olmaması için çok oturduğun an oluşmaya başlıyor bide uzandığında ayaklarini 15 dk Havada tut oda iyi geliyor ben 29 a giricem hala hiç ödemim olmadı ama hareketliyim genelde tuzda çok kullanma

Gozdeparlar günde en az 3 lt su içiyorum. Hiç ödemim olmadı neredeyse. Başka bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum bi de 😂