Gozdeparlar normaldede aşırı su içen biriyim, günde en az 2,5 lt su içerken bunu 3,5 lt çıkardım sadcee bu
Ödem için ne yapıyorsunuz?
krdelen41 şanslılardansın ben 4+5 im benim şimdiden başladı 🤦🏼♀️
Bol su içip ,yürüyüş yapın ,tayt giymekte azaltır ve kiraz sapı kaynatıp için oda bayağı ödem atıyor
Gozdeparlar 3 lt su ve yürüyüş hareketsiz kalmamak gerekiyor ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmak lazım
bademli_puding canım senin normal benimde ilk haftalar öyleydi adet olamadığın için vücut tepki gösteriyor ödem topluyor geçer bikaç hafta sonra
bademli_puding bence o haftalarda başlamasının sebebi adet olamaman 3. Aydan itibaren normale dönüyor asıl hamilelik şişlikleri 6. Aydan sonra başlıyormuş doktorlar öyle söylüyor
minikoglummm aynen öyle
Bdncrr 28 güne dogurcam inşallah dudaklarım dışında şiş biyerim yok
krdelen41 ben 36. haftama girdim 3 gündür var tuz da tüketmiyorum ama oluyor heralde illaki
Cikitabanana sanirim yapiyla alakali ben de gunde 3 litre su icerdim hamile kaldiktan sonra 3,5 4 litre iciyorum ama hamile oldugumu ogrendigim an sismeye basladim ayakta calisiyorum hep onunda etkisi vardir elbet ama 13.haftadan sonra alyans falan cikti bendr 🥲
Bende yaşıyordum doktorum tatlıyı ve ekmeği azaltmamı söyledi bir de magnezyum kullanmamı söyledi
Gozdeparlar ben fazla kilo almadim ama ödem ile başim dertte. Ve cok erken basladigi icin doktor tuz ve glutene dair herseyi yasakladı. Ilac vermedi ama çalisan bir anne iseniz gün boyu oturmak zorunda kalinca da ödem olusuyormus. O yüzden mümkun olduğunca dinlenebildiginiz surece ayaklarinizi hafif yukari kaldirip dinlenin ve su tüketin. Tuzdan da kesinlikle uzak durmanizi tavsiye ederim
Gozdeparlar ne yapsan geçmiyor, bide benim ellerde çok var sabah açıp kapatamıyorum kitleniyor romatizma varmış gibi
Gozdeparlar benim hamileliğim boyunca ödemim olmadı ikiz bebek doğurdum 3 gun hastanede kaldım hiç birşey yok. Eve geldim 2 gün geçti ödem oluştu ama öyle böyle değil ayaklarım bacaklarım yarılacak gibi şişti kaşındı 🤦🏻♀️ İlk gebeliğimde hiç oluşmadı ikincide başıma gelmeyen kalmadı 🤷🏻♀️
Armommy benimde bükemiyorm sabha cok agrıyor yani bu durumumuz normal mi uyusuyor bişy tutsam :(
Hareket ve az yemek. Asla güzelce doymamak benim için çözüm bu oldu. Normal de yemeyi severim ama reflü şişkinlik ve ödem için sağlıklı az beslenmeye başladım. Az dediğim protein ve vitamine dikkat ediyorum karbonhidrat yağ ve baharatı kestim. Çok iyi geldi hem sağlıklı kilo alıyorum hem değerlerim iyi.
Bdncrr evet olabilir tabii çünkü normalde de ben adet olmadığım zaman aşırı şişerim
Gozdeparlar bol bol su 😒