AhseninAnnesii Rabbim şifamizi versin inşallah kilcal damarlarda çok hızlı yayılıyor :(
Ödem için ne yapıyorsunuz?
Atysda alyans ne demek bilmiyorum. Bnde çslışıyodum ayaktaydım hep bı çok etkiliyo oturcan bol bol
Gozdeparlar kızlar bende odemli bi hamilelik gecirdim surekli doktorum ve etrafimdakiler tuzlu yemegi birak cok sismissin bilmem ne diye diye hamileligimi zehir ettiler dogumdan 5 gun sonra bile odeminiz azalio hamileyken istediginizi yapin su da icseniz gecmeyen gecmiyor iste caninizi sikmayin sagliki bi sekilde hamileliginizi gecirin bence:)
Zavil çok zararlı lütfen
Gozdeparlar ben sürekli bol bol su içiyorum ama ona rağmen var malaesef ki , ama çok değil su içmeye bak ve dinlenmeye
Gozdeparlar bol yürüyüş bol su içmek. Ödemim yok şükür 5. Aydayım
Benim ayaklarımda yok ama ellerimde çok fazla oluyor uyuşukluk dahi oluyor saatlerce parmaklarımı hissetmiyorum uyuşuk kalıyor sizlerde de oluyor mu böyle bir durum ?
Zavil kiraz sapı hamilelikte düşüğe sebep verebilir
_aylin_ kalpal sendromu olabilir
eleanor68 hamile varis çorabı alın
Kalp hastasıyım ben ödem olabilir demişlerdi ama çok şükür olmadı . Ama bol bol yürüyüş yaptım 3 litre su içiyorum iki fincan yeşil çay hamur işi çok az yiyorum 23 haftadayım çok şükür olmadı 💙
limonlu su cok iyi geliyor her sabah ılık suya birkaç damla limon damlatıp içiyorum ve haftada 2-3 kerede detoks sularından içiyorum, ama bunlar haricinde yediğin içtiğin şeyler çok önemli. özellikle süt ve süt ürünleri ödem çok yapıyor
Vücudun ilk zamanlar böyle tepki göstermesi çok normal limon su en iyi gelen formül bence
Gozdeparlar kuzum bende 31 haftalık hamileyim. Suana kadar hiç ödem sorunu yaşamadım çok şükür. Ama çevremde duyduğum kadarıyla Bol su içebilirsin ve ödem farkettiğinde bacaklarını hafif yukarda tutmaya çalış uzan.. 🙏🏻☺️♥️
Pamuk1 bence yatip dinlenin ayaklarinizi yuksek tutun. Hamilelikte odem atmaya calismak dogru degil. Mumkun oldukca dinlenmeye ve su icmeye devam et canim
Zavil kiraz sapi, maydonoz kesinlikle icmeyin. Suyu bile cok abartmadan icmek gerekir bu donemde
melikesenq genellikle vücudun hangi bölgelerinde oluyor
Bol su ve sade maden suyu iç günlük