minikoglummm katılıyorum hamileliğin başından beri yürüyorum ve bol su içiyorum daha ödemin olmadı aon 37 günümüz kaldı ☺️

26+5 yeni yeni ödem yapmaya basladim ama ben uyandigimda şiş uyaniyorum bacaklarim ayaklarima kadar sızlıyor böyle anlatamam. Calisiyorum bir de zor oluyo. ayaklarimi geriyorum kasiyorum surekli sanki oyle yapinca sizlamazina care oluyor gibi😅 varis de var bende hamilelikten once olan onlar da buyuk ihtimalle sisme sizlanma yapiyo

Ben de masa başı çalışıyorum ayaklarım bileklerim şişiyor haftasonu iniyor ancak bir de parmaklarım şişti tabi zayıf olmama rağmen

Gozdeparlar Sürekli hareket halinde olmak gerekiyor olmaması için çok oturduğun an oluşmaya başlıyor bide uzandığında ayaklarini 15 dk Havada tut oda iyi geliyor ben 29 a giricem hala hiç ödemim olmadı ama hareketliyim genelde tuzda çok kullanma

Gozdeparlar günde en az 3 lt su içiyorum. Hiç ödemim olmadı neredeyse. Başka bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum bi de 😂

Gozdeparlar daha ödem için çok erken benim bir dönem oldu ayaklarım şişti sonra okula başladım hareket girdi hayatıma geçti şükür ama tuzlu tüketmiyorum dikkat edin daha çok erken bir de ben su içmeyi inanılmaz arttırdım bol bol su için eskiden çok içiyorum sanıyordum ta ki şişe alıp kontrol etmeye başlayana kadar az içiyormuşum meğer

Gozdeparlar ödemlendigimizi nasıl anlarız ben 24 haftadayim ayak bileklerim arada ağrıyor ama sistimmi bilmiyorum hiç fark etmedim varsa da nasıl anlarım bunu

Gozdeparlar diyet yapıyorum doğum sonrası ödem de kiraz sapı çayı ictim
    Hamileykende su tukettim ama doğum sonrası bacaklarim ayaklarimda hiç gitmedi şişlik bende diyete basladim şükür simdi yok

Gozdeparlar bol yürüyüş ev işi son haftamdayım yüzüm dışında hiç ödemimim kalmadı yürümekten 🤣

Gozdeparlar günlük 3 litre su içip ayaklarımı özellikle yatarken yüksekte tutuyorum ama bunlar dışında stres yapınca ne yaparsam yapayım ödem oluyor

Gozdeparlar tuzu azalttım baya bol su içiyorum ve hep hareket etmeye çalışıyorum