Bazı merkezlerde çift koyuluyor ama sağlık bakanlığına tek koyuldu dıye gösteriyorlarmış

denizmanzarasi merhaba ben de tüp bebek tedavisi gördüm daha yeni pozitif sonucumuz çıktı Perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz inş sağlıkla devam eder sizin de şimdiden hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin iğneler evet zor geliyor bir süre sonra ama sonucu inş güzel olacağı için çok düşünmüyordum ben ki şu anda da kalçadan iğnem var göbekten daha kolay oluyor kalça için dört günde bir acile gidiyorum altı tane hapım bir fitilim bir iğnem var inş 10-12 . Haftalardan sonra ilaçlar azalıyormuş Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🌸

Rozmari hayırlı olsun darısı bana olsun inş 😍😍 ya evet ilaçlar sanırım artarak devam ediliyor 12.haftalara kadar.. ben klomeni bile zor yuttum bunları düşünürken daha da stres oluyorum Allahım yardım etsin 🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻

denizmanzarasi ilaçlar küçük ama ufaklar yutma konusunda zorluk olmaz ileride antibiyotik ben de zor yutarım bu haplar ufak kocaelinde nerde yaptırıyorsunuz ben de kocaelindeyim fakat bir arkadaşımın tavsiyesiyle İstanbul da yaptırdık gidiş geliş yaptık 12.haftaya kadar da İstanbul a gideceğiz sonra Kocaelinde normal doktora devam edeceğim

Rozmari Konak hastanesinde Şeyma hanıma canım gidiyorum, git gel zor olmuyor mu, İstanbul’da nerede yaptırdın canım?

polens öncelikle hayırlı olsun Allah’a şükürler olsun 🤲🏻 Benim ve isteyen tüm arkadaşlarıma da Allah sağlıkla hemen nasip etsin 🤲🏻🌸

denizmanzarasi İstanbul bht Clinic tema hastanesinde Prof dr Volkan turan a yaptırdım Avrupa yakasında ama düşündüğümüz kadar zor olmadı iki saate gidiyoruz randevu saati konusunda da sıkıntı olmadı iş saatlerimize denk gelmedi pek bir de sanki gezmeye gidiyormuşum gibi oldu bana daha pozitiftim 😀arkadaşım da aynı doktorda ikiz hamile kaldı amh ı çok düşüktü o yüzden bildiğimiz biri olsun diye İstanbul’a karar verdik ama gebelik takibi ve doğum için zor olacak o yüzden kocaelinde devam edeceğim bir süre sonra

Rozmari hayırlı olsun canım sana da arkadaşına da 🥰🥰
            Kocaeli’de de çok iyi kadın doğum doktorları var takibini onlara aldırırsın ilerleyen süreçte 🌸

denizmanzarasi evet burada da iyi doktorlar var Konak tüp bebek de iyi diye duydum ben de arkadaşımkiler iki buçuk yaşında 😀 bizler de inş sağlıkla doğurup büyütürüz