Umut_unAnnesi alayım canım bu dediklerini transfer zaten sonraki ay olur donduracağız ohss olunmasın diye 🌸 bir de ilaçların 6.günü dünden beri kasıklarım ağrıyor biraz yürüyüş yaptım yoruldum sanırım yumurtalar büyüdüğü için demi
Tüp bebek tedavisi olanlar
melina2020 ay hayırlı olsun yaa darısı başıma😍🤲🏻💕
denizmanzarasi Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
mucizem-2186 kayseri system hospital gökalp öner
denizmanzarasi daha yolun başındasın canım şimdiden zor dersen oho artık göbeğimde iğne yapacak yer yok ama can evlat için değer rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 😌🥰
merve211 ay deme öyle yaa🥲🥲 gelecek ilaçları düşündükçe daha da stres oluyorum ama sonu güzel olsun 🥺🤲🏻🌸
Opudan sonra ve Transfer sonrası kaç ilaç kullanmıştınız?🌸
denizmanzarasi şuan bende goruyorm meriofert ve gnola f kullaniyorm sancim çok oluyoo
Melekkkkkkar bnde adana acıbadem volkan Noyan beyde tedavime basldm
Dün itibariyle 22 yıl evliliği bitirip 23. yılımıza girdik ve an itibariyle ilk tüp bebek tedavimizden
(eşim azosperm hastasıydı) 7 hafta 2 günlük hamileyim ve kalp atışını evlilik yıl dönümüzde duyduk rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲🏻
Donesss benimde kasıklarım ağrıyor uzun süre yürüyemiyorum🥲
Kaç gün daha devam edeceksiniz?
Ysayse hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun darısı da bizlerin başına 🤲🏻💕🎉
denizmanzarasi vala canm sayısını bile bilmiyorum desem 😑 ipnelerimin bitanesini bile atmadım baya vardır ama stresten uzak dur en önemlisi o başı sonu iğneler olsun inşallah gelip geçer o pozitifi kalp atışını görünce herşey gelip geçer 🌸💕
denizmanzarasi salı gününe kdr devam edicem en son cuma gittm 11 12 ml di yunurtalar gnolf ve meriofert kullanmstm yine devam çok gzl dedi doktorum bakalm hayrli sonuc alrm insllh salı sonra gün verilir yumurta toplama icn eğer 17 ml olmuş olursa
denizmanzarasi siz hangi igneleri kullanıyorsanız ne zmn basldnz
Donesss ben de salı günü gidicem kontrole bakalım🌸
Donesss gonal f meriofert birde cetrotide
denizmanzarasi çok teşekkür ederim, çok amin. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
denizmanzarasi biz benc sizinle aynı baslamisz tedaviye ignelerden sonra gittinzmi kontrole bu ilk mi benm iğnelerle buyumslrdi saliya kdr devam dedi size de mi öyle dendi sizn ne kdr olmstu acaba 🤗 özel değilse tabiki sordm ama
Donesss yok canım özel değil tabii ki🥰 benimde ilk, dün gittim kontrole iğnelere devam salı duruma göre çatlatma iğnesi veririz dedi doktor Perşembe cuma da opu yaparız inş dedi dediğiniz gibi aynı anda başlamışız inş güzel haberler alırız 🤲🏻Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu olacak?
denizmanzarasi dondurulms olacak pco oldugu icn sizn ?