balkizinbebegii yorgunluk ve halsizlik diz boyu
Hamileyken psikolojinizde neler değişti?
Ravzaemine123 zor tabiki çalışmak zorunda mısınız peki? Bıraksanız sorun olmayacaksa, 8 ay bayağı ağırdır artık doğum da yaklaşmış biraz dinlenseniz iyi gelir gibi
Muk çok enteresan, ama o kadar yorumu okurken tek anladığım herkesin normalde neyse tam tersine dönmesi galiba.. genel olarak herkes zıt yönde gitmiş ben dahil 🙄
Soncul bilemedim çok garip, belki psikoloğa danışmanız gerekebilir size iyi gelir belki bir düzelme yöntemi varsa
Asafmavi ben daha 7+4 te bebeği nasıl büyütürüm zorlanır mıyım diye kafaya takmaya başladım. Ama sanıyorum yüksek oranda çevrenin etkisi herkes çok zormuş gibi hayatın komple alt üst oluyormuş gibi davrandığından düşündüğünden ben de etkileniyorum şimdiden galiba 😞
Ekinyesilyurt44 sanmıyorum hormonlar bizim için bebeğe gitmiyor ki ☺️
TTtutku belki de anksiyeteniz düzelir ☺️ Basen tersine gidiyor. O haftalarda bende sakindim 6 nın sonu - 7 ye girdiğimden beri değişmeye başladığımı hissediyorum umarım artmaz 🥲
balkizinbebegii kimseyle görüşmek istemiyorum yeri geliyor ailemle bile 😌 çok hassaslaştım bu konuda ne ben bir yere gideyim ne biri evime gelsin 😌
balkizinbebegii inşallah düzeliyodur yoksa yandık
balkizinbebegii Ben hep açım yiyorum
girl_boy_annesi aynı ben özellikle son aylarda böyleyim
balkizinbebegii ben aynıyım eskiden neysem simdi de oyum 😀
balkizinbebegii Gerginim ya kendimi rahat hiss etmiyorum.😫😫Çok stress geçiriyorum.Etrafımda o kadar olumsuz şeyler oluyorki.Dün bile delireceğimi düşündüm.Allahım yardımcımız olsun.🤲🏻Çoçuğum etkilenecek diye korkuyorum.
balkizinbebegii bende öyleyim ya hiç bir ley yapmak istemiyorum gitsem gittiğim yerde içim daralıyor eve gelirken yolda eve gitmek istemiyorum akşam olsun istemiyorum içim huzursuz
balkizinbebegii aşırı sırıtık oldum her şeye gülesim geliyor çok sakin relax oldum herkesi herşeyi kafama takan biriydim şimdi ben bebeğim eşim başka da kimse umrumda değil moduna girdim ben sevdim bu durumu 😅😅
balkizinbebegii walla kadının yaptığı bişi de yok ama hamileliğimin basından beri asla konuşmak istemiyorum resmen batıyor :( niye böyle oldu anlamıyorum
balkizinbebegii 10+1 oldum ben de böyleyim. İnsanları özlüyorum ama sürekli o canımı sıkar bu bana saygı duymuyo şu beni sevmiyo diye herkesten iletişim kurmaktan kaçıyorum. Dışarı çıkmak açık havada yürüyüş fln istiyorum gezmek için de gücüm yok ve sıcaklar da müsade etmiyor. Evdeyim sürekli bu sefer de oyalanmak için film izleyip telefonla oynuyorum bu da kocamı rahatsız ediyor.. ve kocama da aynı şekilde özlüyorum ama sürekli o beni zevmiyor ki adamı zorla kendime yaklaştırmayim gibi bi düşünce acaip öfke patlamaları yaşıyorum..
balkizinbebegii sanırım biraz fazla sinirli oldum bende ama öyle gereksiz şeylere değil gerekli yerlerde öldüğünden daha fazla tepki gösteriyorum eşim de bu yüzden bana hamilelik sana yaramadı gaddar oldu. Diyip dalga geçiyor
Haticebrck21 ya ne zor dimi binbir umutla aşkla heyecanla evlenip daha tadını çıkaramadan mutlu olamadan cicim ayı dedikleri süreçte bunca zorluk stres kavga gürültü… Ben de benzer şekilde geçirdim çok üzülüyorum kendime. 3. Yılımız bu ve kocam kötü yanlarını törpülemek yerine iyi huylarını terk ediyor her gün daha anlayışsız merhametsiz davranmaya başladı hamile kalali tahammül edemiyorum sesini duymak bile öfkelendiriyor beni artık..
suscarparimm 8 hafta ben de böyleydim. Bu hafta artık iştahım kapanmaya başladı ama öfke artarak devam ediyor