• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

Sanırım bu dönem hep öyle . Bende çok gerginim sinirliyim eşime aşırı sinirleniyorum oysa ki hiç bir şey de yapmıyor yazık . Arada da ağlama krizlerim geliyor

Mide bulantısından keyfim asla yerine gelmiyor. Sürekli gerginim, tahammülsüzüm. Bütün günümü yatarak geçiriyorum. Evde çok sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum. Dışarı çıkınca da memnun olamıyorum. İçimin sıkıntısı geçmiyor. 11+2 deyim bir an önce zaman geçsin de doğurayım diye dua ediyorum 😂

balkizinbebegii hiç birşeyi unursamıyorum umursarsam ağlarım hassas bir insanım herşeyi boşverdim relax ım 😂

Sürekli gerginim kendimi. İyi hissetmiyorum sinirleniyorum bi çoğu şeye 🤦‍♀️🤦‍♀️

balkizinbebegii herkezden nefret ediyorumm. Ve geleceğe karsı falan çok kaygılıyım. Herkesden asırı derecede sogudum. Kimseyi sevmiyorum.şehiri hatta ülkeyi terketmek istiyorum.sadece esim ve cocugumla herkezden uzak yasamak istiyorum. ve arabaya binmekten cok korkmaya başladım. Her an kaza yapcakmisiz gibi. Simdiden bebeğim icin kaygilaniyorum.ya kaza yaparsak allah korusun ona bisey olursa faln diye. Cok değisik duygular icindeyim.

Eşimin gerçek yüzünü gösterdi 😪😪😪 keşke bebek olmasa hemen ayrilirdim . kimsesiz yalnız kalmaktan sa hiç olmayı tercih ederdim . Birde çok sinirliyim a
Ağlıyorum kimse yok nefret ediyorum 😞😞 herşeyden

balkizinbebegii daha önce katlandığım şeylere suan katlanamıyorum. Eşimin haftada bir arkadaşlarıyla görüşüp çay kahve içmesine tek bir şey demeyen ben, şimdi sürekli yanımda olsun istiyorum. Anında parlıyorum ve her şeye çok şüpheci yaklaşıyorum 🥺 böyle olmak beni de yoruyor, çok zormuş 😒

balkizinbebegii ay ilk hamileligimde hatırlamıyorum da buna hamile kaldıktan sonra bende bir sinir öfke yoldaki karıncaya sataşıcam o sekildeydim otobüste şoförle mi kavga etmedim😀😀 sokakta besleme yapıyorum hayvanları istemeyenlerle mi dalaşmadim. Kendimden korkar olmuştum artık zamanla sakinlestim 😀😀😀

Meshra_15 Aynen öyle çok şükür. Zaten hiç arkadaş grubum yok. Gurbetteyim. Bir tek eşim var. Onunla da bu zamana kadar gayet iyi getirdik. İnşallah böyle de bitiririz.😀