• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

Soncul ya ben de tam tersi oldum her gün gelse her gün isterim.. acaip bi vücut yapısı oluştu ama hiç de gücüm yok. İnşallah 3. Ayla düzelir diye bekliyorum

iremsknn evet tek taraflı olmuyor. Sürekli ben anlayışlı olup alttan alamamm. Bugüne kadar çok şeyi gözarfı ettim sinirime rağmen toleranslı davrandım. Şimdi de o beni anlamak için uğraşsın azıcık da o anlayışlı olsun idare etsin ağzından çıkan lafa dikkat etsin. Kadın olarak yeterince hassas ve düşünceliyiz zaten. Hormonal değişiklik yaşadığımız şu süreçte de beyler azıcık hassas düşünsün. Erkek düşünmez diye bişey de yok. Herkese aklı yetiyo annesini kardeşini herşeyi düşünüyor herkese yetiyor da bana gelince mi erkekliği tutuyor.. ben bunu kabul etmiyorum

suscarparimm oo maşallah. Ama hep 3. Ayda geçer diyolar yalan mı yani 🥺 ben bu öfkeyle 9 ay gidersem vay kocama vay vay.. 😅

balkizinbebegii ben çok sakin kaldım yaa normalde baya gergin sinirli biriyimdir ama eşimden beklentilerimi bildiğin sıfıra indirgemişim varsa yoksa benle bebekim😂 o yüzden sanırım kafa rahat

esra6338 kesinlikle bende.. başlığı açarken tükenmişlik sendromuyla açtım biraz sohbet olur dedim de bu kadar fazla enteresan şeyler yaşayan ve herkesin başından garip şeyler geçtiğini tahmin etmemiştim 😃 şoklardayım 🫢

balkizinbebegii ah bacım sorma karmakarışık duygu durumları😥olumlu bir şeye niye olumlu olumsuza niye olumsuz diye diye eşimi çıldırtacağım sanırım🙄

esra6338 olabilir aslında hiç bir fikrim ve yorumum yok ne yazık ki 🤭 bizimki erkek 🤔 bilemedim ki

balkizinbebegii şimdilik biraz duygusallık var. Bazen ani sinirlenmeler oluyor.bir de bebeğim için çok endişeleniyorum

esra6338 öfke patlaması vs yok ama tahammülsüzlük çok. Eşe karşı özellikle ve ailesine. Onun haricinde sessiz sakin yaşamaya çalışıyorum

balkizinbebegii hayatımdaki birçok insan hayatımda yok. Hamilelik sanılanın aksine bende çok olumlu bir etki bıraktı. Gereksizleri ayıkladım

balkizinbebegii eşimin babasını bi kaşık suda boğmak istiyorum eşim de farkında napiyim adama gıcık gittim sanki çocuğu ona doğurucam ben 3 sene çocuk hasreti çektim olmadı adam herşeye karışıyo😤

balkizinbebegii çok ağlıyorum bide bebeği çok düşünüyorum bişey dediklerinde hep ben hamileyim olmaz ben hamileyim yapamam kaldıramam edemem bişey dediklerinde ben iki canlıyım unuttunuz galiba diyorum 😄 kafayı yemek uzereyim az kaldı 😁

balkizinbebegii cok unutkan olmaya basladım ve cok duygusalım bazen durduk yerde aglayasım geliyo ama kimsenin yanında aglamadım daha kendi kendime 🤭😄 nasıl büyücek bakabilecek miyim minicik ayakları olcak diye aglıyorum saçma sapan😅🙈🥰🥰 ha bide eşimden sürekli temas etmesini ilgilenmesini bekliyorum ama o hiç farkında degil 🤷🏻‍♀️

balkizinbebegii Sanırım bu hamilelik bir tek beni etkilememiş. Asla öyle duygusal iniş çıkışlar, ağlama krizleri alınganlık ve daha bir çok hormonsal değişim yaşamadım. Öncesinde nasılsam şimdi de öyleyim. Gerçi eşim de ailem de beni kötü edecek göze batacak şeyler yapmıyorlar ya da ben oturup bir şeyleri asla beynimde düşünmüyorum. Şükür sorunsuz geçip gidiyor her günüm. 😊