• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

Bende çok sinirliyim ya heleki doğumdan sonra da çok sınırlı oluyorum ya aşırı kocamla kedi köpek gibi oluyoruz o son derece alttan aliyo ama ben alamıyorum deliriyorum herseye içim sürekli huzursuz ve sınırlı gerginim sürekli düzelmeye çalışıyorum farkındayım çünkü ama elimde değil sinir hastasına donustum 😂

balkizinbebegii çok mutsuzum. Plansız bi gebelik oldu 7+5 teyim. 2 yaşında kızım var çalıştığım iÇin annem bakıyor ve 2 saat uzaklıkta her hafta gidip göremiyorum. Daha ilk çocuğuma hasretken ikinci çocuğu düşünmüyordum hiç. Şimdi vicdan azabım iki katına çıktı.

balkizinbebegii
    Gerginlik normalde de var o yüzden çok fark etmedi 😂 ilk aylar daha gergindim ama şu an sadece endişeliyim panik korku evham o rahat umursamaz kadın gitti yerine bambaşka biri geldi

Bende 4 gündür eşime takmış durumdayım gerginim sinirliyim öfkeliyim ona….garibim bugün mutlu olayım diye çiçek gondermis ama o bile batiyo….öfke patlaması yaşamamak adına konuşmuyorum çok onla…

balkizinbebegii eskiden film vs izlerdim evde hiç sıkılmazdm şuan çok fazla sıkılıyorum ve film vs ile oyalanamiyorum sanki hevesim gitmiş gibi ve de aşırı duygusallastim herşeye ağlıyorum ama herşeye ağlıyorum eşim her seferinde buna da ağlamazsin artık hayatım diyor 😂 o derece bı duygusallik

balkizinbebegii Eskiden sinir olmayacağım şeylere sinir olmaya başladım. Ya da önceden gözüme batmayan gerçekler artık gözüme battığı için de olabilir bu değişimin sebebi. Ayrımcılık, umursamazlık gibi şeylere tahammülüm kalmadığı için sürekli akrep gibi birilerini sokmaya hazırmışım gibi geliyor 😬

Çok kinci oldum normalde kimseyi umursamam, aşırı alıngan ,zeka seviyede yükseldi 😂bir de eşime çok düşkünleştim çokta kıskanıyorum