Bu psikolojik değişimler bebeği etkiler mi sizce sağlık açısından
Hamileyken psikolojinizde neler değişti?
balkizinbebegii en ufak bişeyde alıp başımı gidesim geliyor her konuda çok fevriyim daha önce de biraz vardı ama şuan aşırıya kaçtım yani oto kontrol yok bişey denildiği an gözümde büyüyor sanki çok değişik en ufak bişeye de ağlayasım geliyor bazen He bide bi an ağlarken iki dakika sonra gülmeye de başlıyorum iyice gitti kafa bende 😂😂
Esim domates almadi diye evi terkedene kadar tartismistim ki normalde hic bir sorunumuz yoktur 😬 neyseki geciyor kizlar 8. Haftadan sonra iyi miyim ya bugun diye uyandim enazndan ruhsal olarak 9. Haftadayim daha coook uzun bir yol var. Sadece annelerimizin anne olunca anlarsin demesini gercekten hamileligjn ilk haftasjndan sonra anlamak
balkizinbebegii ilk haftalarda duygu yoğunluğu olurdu ve herseye hemen sinirim bozulurdu yavaş yavaş normale döndüm kafamı biraz daha bebek için araştırmalara girince dağıttım ve iyi geldi açıkçası iste yeni doganda dikkat edilmesi, uyku saati vs gibi seyler
balkizinbebegii ilk zamanlar alınganlık çok vardı sonrasında agresif sinirlilik ve aşırı duygusallık var ve asla kimseyi istemiyorum eşim yanımdan hiç ayrılsın istemiyorum. Kafam eşim dışında hiçkimseyi götümüyor. Birde son 1 haftadır bebeğe nasıl alışacağım yapabilecek miyim korkusu var doğuma 2 gün kaldı 🙏🏻
Resmen beni anlatmışsınız 😂Kleopatra-
balkizinbebegii bende sürekli bulantı kusma yaşadığım için kendimi bazen assa atmak istiyorum Allah’ım affetsin dayanamıyorum artık bu yüzden konuşmak dahi istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum cvp vermek dahi zor geliyor artık çok gerginim çok hasta gibi hissediyorum kendimi sürekli
Simgeecan Ah ah bitmez dertlerimiz ortak çünkü ondan canım 😂😂
balkizinbebegii hamilelikten önce de olan sorunlarım aynen devam ediyor. Artmadı ya da azalmadı. Tek gözlemlediğim şey daha sakinim. Baya böyle sakin yaptı beni bu çocuk 😂
kizannesiyimm ay çok güldüm buna 😃 başımıza daha neler gelicek
suscarparimm 😂🥹 ay bazen bende hep açım bazen canım istemiyor bugün hiç yemek istemedim dün açlıktan beş öğün yedim 🙄
Mihrisah20200 yemin ederim şu anda bende böyleyim evdekiler üstüme üstüme geliyor sanki halbuki bişey yaptıları yok 🥺
MeralMine yaa ahahaha 😂 bazen ben yanaşmak bile istemiyorum 🤷🏻♀️
Qnl allah allah ay çok garip ama kendimi sorunlu zannetmeye başlamıştım demekki hepimi aynıyız 🥴
Adel3 niye böyle 🥲 doğumdan sonra düzelir miyi acaba
Ykme1820 eşimi durduk yere sebepsiz yere ben de bazen yakınımda istemiyordum. İçindeki bu hissi söküp atmak istedim neden diyorum sürekli 🤦🏻♀️
Bebekgeliyoorr 😂 sanırım ileriki aylardaki halim 🫢
balkizinbebegii ben mesela eşime karşı aşırı bağlılık yaşadım yani görseniz sabah işe uğurlarken gözümden yaş geliyordu. Çok şükür atlattım ama resmen bunaltmıştım artık adamı mıç mıç hep dibinde 😃
Bi de gerginlik evet hepimizde var sanırım bu durum :)
Sefika3838 bende sizin gibiydim dört buçuk aya kadar sürdü benim mide bulantım nerdeyse ama sonra geçince rahatliyorsunuz ilk üç ay bitince hamileliğin balayini yaşıyorsunuz tabi ben şuan üçüncü trimestra girdim ama sizinde gecicek sabredin. Kimseyi istememek o bende hala devam sadece eşim ben ve bebeğim olmak istiyorum hep başka kimseyi istemiyorum kimseye cevap vermek istemiyorum çok zor geliyor düşününce bile. 🤔🤰👼
balkizinbebegii normalde ağlak, zırlak biriyimdir ama hamileliğimin başından beri toplasan 2 kere ağlamışımdır . İnsanlar duygusallaşırken ben sanırım katılaştım 🥲 Ve insanlara tahammül seviyem azdı, artık hiç yok