tazebiranne_hg04 neden pişman oluyorlar acaba
Tüpleri bağlatma
Qnl ilerde tekrar çocuk düşündükleri zaman bir yakınım 3 çocuktan sonra bağlattı eşi sıkıntılıydı boşandı sonra tekrar evlendi ve çocuk sahibi olmak istedi ama olmadı maalesef pişman oldu o yüzden bir kaç kişi daha öyle yeter bu kadar çocuk diye bağlattı ama sonradan tekrar çocuk sahibi olmak istediler olmadı
tazebiranne_hg04 anladım cnm BM’de bağlatmayın düşünüyorum da ondan sordum
Ftmgl1207 Evet özele gidiyorum istersen bağlarım dedi ama önermiyorum yaşın çok genç dedi bana da çok kararsız kaldım
Gizem2424 Özelde istersen bağlıyorlar canım yaş sıkıntı değil
Melekanne2606 tekrar çocuk sahibi de tüp bebek yolu ile olunuyor. Maliyetli ama imkansız değil
Ftmgl1207 Evet canım orası öyle
3babymom bu yorumu görünce çok kötü oldum bende üçüncüye hamileyim bağlatmak istiyordum 🥺
Ayse_tusem_buglem yani komşum öyle anlattı diye ben de yazdım Kusura bakmayın sizi uzduysem 🌸 ama sağlık acisindan iyi değilmiş siz bilirsiniz yine de
melina2020 aynen bende öyle bende tüp bebeğe başladım hamile kalamadım.
- Düzenlendi
Seevdaa35 Ben de 38 yasinda ilk cocuguma hamileyim. Ikinciyi dusunmuyorum acaba baglatsam mi diye dusunuyorum arada. Aslinda baglatma degil de tupleri tamamen aldirmak daha iyi de deniyor. Korunma derdi olmadan rahat ederim, oldu da tekrar istersem (ki sanmiyorum) tup bebek yaparim diyorum.
Melekanne2606 daha çok gençsin çocuk istemiyorsan bile tüpleri bağlatma istersen 5 yıl ara ver iğne spiral haplar prezervatif bir kaç yol daha var gençsin daha ya
Melekanne2606 yaşınız çok erken sakın öyle bir şey düşünmeyin insan sonradan pişman oluyor benim annem bağlattı oda pişman
Esku Allah yardımcınız olsun İnşaAllah bende tüp bebek tedavisi gördüm bir kızım var 1 yaşında 9aylık şimdi ikinci kızıma hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🥰🥰🤲🏻