Ayse_tusem_buglem yani komşum öyle anlattı diye ben de yazdım Kusura bakmayın sizi uzduysem 🌸 ama sağlık acisindan iyi değilmiş siz bilirsiniz yine de

3babymom ah ahhh benim kendiliğinden tıkalı hamile kalamıyorum adetim çok sancılı geçiyordu meğer tüp tıkalı olduğu için çok sancın oluyormuş tüplerimi açtırdım laparoskopiyle yine hamile kalamadım şuan tüp bebeğe gidiyoruz. İnsanlar neler düşünüyor yaa çok üzücü

Esku inşallah Allah size de nasıp ederallah isteyenlere olmayanlara versin inşallah çok geçmiş olsun size 🌸 morelinizi yüksek tutun olur inşallah kalpten dua edicem size en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum 🌸

• Esku bunu yanıtladı.
      • Esku bunu beğendi.

Seevdaa35 Ben de 38 yasinda ilk cocuguma hamileyim. Ikinciyi dusunmuyorum acaba baglatsam mi diye dusunuyorum arada. Aslinda baglatma degil de tupleri tamamen aldirmak daha iyi de deniyor. Korunma derdi olmadan rahat ederim, oldu da tekrar istersem (ki sanmiyorum) tup bebek yaparim diyorum.

• Qnl bunu beğendi.

Melekanne2606 daha çok gençsin çocuk istemiyorsan bile tüpleri bağlatma istersen 5 yıl ara ver iğne spiral haplar prezervatif bir kaç yol daha var gençsin daha ya

Esku lütfen böyle şeyler söyleyip kendini üzme o etraftaki meraklı ağzı açık boş boğaz insanları dert etme hem onlar kim ki sen onların dediklerini ciddiye alasın

• Esku bunu yanıtladı.
        • Esku bunu beğendi.

Derya-38 aynen öyle duyunca böyle şeyler üzülüyor insan

Seevdaa35 Bende istiyorum sağlık sorunundan dolayı .Plesanta yapısıkşıgı oldu doğumumda anlaşıldı şimdi ikinciye hamileyim insallah sağ Salim atlatırım ama düşünüyorum bu yüzden .Ölüm riski rahim alma idrar torbası vs alma durumlarına kadar gidebilyor bakalım

Melekanne2606 yaşınız çok erken sakın öyle bir şey düşünmeyin insan sonradan pişman oluyor benim annem bağlattı oda pişman

Esku Allah yardımcınız olsun İnşaAllah bende tüp bebek tedavisi gördüm bir kızım var 1 yaşında 9aylık şimdi ikinci kızıma hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🥰🥰🤲🏻

• Esku bunu yanıtladı.
          • Esku bunu beğendi.

Melekanne2606 yaşınız çok genç daha sakın yapmayın. ben 37 yaşındayım 3. gebeligim baglatmayi düşünüyorum annem zamaninda yaptirdi cok pisman baglatma diyor. o yuzden kararsizim ama sizin yaşınızda olsam asla düşünmem

• Qnl bunu yanıtladı.
            • Qnl bunu beğendi.

Esku Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn canım darısı senin başına İnşaAllah en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰