Ftmgl1207 Evet canım orası öyle
Tüpleri bağlatma
3babymom bu yorumu görünce çok kötü oldum bende üçüncüye hamileyim bağlatmak istiyordum 🥺
Ayse_tusem_buglem yani komşum öyle anlattı diye ben de yazdım Kusura bakmayın sizi uzduysem 🌸 ama sağlık acisindan iyi değilmiş siz bilirsiniz yine de
melina2020 aynen bende öyle bende tüp bebeğe başladım hamile kalamadım.
- Düzenlendi
Seevdaa35 Ben de 38 yasinda ilk cocuguma hamileyim. Ikinciyi dusunmuyorum acaba baglatsam mi diye dusunuyorum arada. Aslinda baglatma degil de tupleri tamamen aldirmak daha iyi de deniyor. Korunma derdi olmadan rahat ederim, oldu da tekrar istersem (ki sanmiyorum) tup bebek yaparim diyorum.
Melekanne2606 daha çok gençsin çocuk istemiyorsan bile tüpleri bağlatma istersen 5 yıl ara ver iğne spiral haplar prezervatif bir kaç yol daha var gençsin daha ya
Melekanne2606 yaşınız çok erken sakın öyle bir şey düşünmeyin insan sonradan pişman oluyor benim annem bağlattı oda pişman
Esku Allah yardımcınız olsun İnşaAllah bende tüp bebek tedavisi gördüm bir kızım var 1 yaşında 9aylık şimdi ikinci kızıma hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🥰🥰🤲🏻
Melekanne2606 yaşınız çok genç daha sakın yapmayın. ben 37 yaşındayım 3. gebeligim baglatmayi düşünüyorum annem zamaninda yaptirdi cok pisman baglatma diyor. o yuzden kararsizim ama sizin yaşınızda olsam asla düşünmem
melina2020 Çok sağol canım 🌸 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin amin 🤲🏻
ozlemshnnn neden pişman ki anneniz
Esku Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn canım darısı senin başına İnşaAllah en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
3babymom çok incesiniz çok teşekkür ediyorum ❤️ dinende çok uygun değil zaten ama bu şartlarda başka çocuk olmamasıydı işte amacımız.yalnz duyduğum kadarıyla bazen tüpler açılmada yapabiliyor Muş hiçbir yol güvenli değil hayrlisi olsun hepimiz için
Qnl tekrar cocuk yapardim belki diyo. psikolojik olarak da eksik hissediyomus. bide hastalik var ölüm var Allah göstermesin o kismi da düşünüyor