Merhaba herkese 37 haftalik 2. kız bebeğimi bekliyorum hayirlisiyla🙏 38 yasindayim aranizda tüplerini bağlatan ve sonrasinda nasıl iyileşme süreci geçiren anneler var merak ediyorum.
Tüpleri bağlatma
Gul-42 neden kendini eksik hissediyor ki
Seevdaa35 bağlatıp pişman olmayanı görmedim
Seevdaa35 Ben 36 yaşındayım tüplerim kendinden tıkalı enfeksiyon olmuşum hiç bir eksiklik yok sadece hamile kalamadım normal yolla
Selamcanim cocuk dogurmak ıstıyormuş tekraren
- Düzenlendi
Seevdaa35 komşum baglatti iki oğlu vardı ucuncuye kazayla hamile kaldı üçü de yas araligi azdı çok zorlandı aldırmayı duusndu falan neyse eşine demiş tamam karismiyorm ama imza aticaksin ben kordonları baglaticam söz verdirmis anlaşmışlar iki oğlu vardı en sonuncusunu bari kız olsun diye dua ediyodu o da erkekmis neyse doğum yaptı baglatti şuan çok psman Keske eskisi gibi bir şekilde önlem alsaydım da baglatmasaydim dedi niye dedim en azından rahatsın hani cocuk seven tahammülu olan biri de değil sana göre iyi yanı dedim yok dedi karin bölgem sis kaldi regl im çok sancılı geciyo dedi keşke yaptirmasaydim birçok yan etkisi varmış o zaman kafama koydum inat ettim pskolojim bozuldu dedi hatta diyo bak geçti bitti büyüdüler ama ben kendimi mahvettim sağlığımla oynadım diyo
tazebiranne_hg04 Yaa gerçekten mi bende 2.ye hamileyim oğlum 16 aylık 29 haftalık hamileyim ikisi peş peşe olduğu için bi daha çocuk düşünmüyorum bu yüzden bağlatmayı düşünüyordum yapmasam mı 24 yasındayım
3babymom Hadi yaaa bende 24 yaşındayım bağlatmayı düşünüyordum
Melekanne2606 benim iki çocuğum var şuan 3 e hamileyim yaşım da 28 bağlatmak en son tercihimdir yapamam yani bir şekilde önlem alırım diye dusunuyorm tabi siz bilirsiniz bişe diyemicem ben komşumun yaşadıklarını hani bilince postu da gördüm yazmak istedim belki de onda öyle bi etki olusturdi belli yapip memnun olan da vardır ama ben cesaret edemem açıkçası bazen annem diyor baglat kızım falan diye hayır anne ya ömür boyu olan biseyi yapamam geri dönüşü olmaz bana ne gibi zararı olur bilemem sağlık işi sonuçta gerek yok belki benim düşüncem değişir birkaç sene sonra çocuk isterim veya eşim ister tekrar yani önümüzde ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz tercih meselesi bu benim düşüncem 🌸
Melekanne2606 ne yazıkki yaptıramazsınız yaş sınırlaması var diye biliyorum bilginize
Melekanne2606 30 yaş öncesi bağlamıyolarmış zaten bende 28 yaşındayım
24 yasindayim tuplerim tikali oldugu icin bebek sahibi olamiyordum tup bebek yapmak icin tuplerimi baglatmak zorunda kaldim tup bebek yaptirdim 5 gun sonra kizimi kucagima alicam insallah benimkisi zorunlu bir durumdu ne yazikki🤷🏻♀️ Amelyat sonrasina gelirsek hic zorluk cekmedim cok sukur agri aci felan olmadi cok sukur guzel gecti umarim sezaryenimde oyle olur🫠
Melekanne2606 bence yapmayın
Melekanne2606 yasınız cok genc baglamazlar
Seevdaa35 annemin bağlı düşün 28 yıl önce 3. Sezaryen olunca bağlatmış. Hiçbir yan etkisini görmemiş. Kayınvalidemin de bağlı 2 normal doğumdan sonra bağlatmış o da kist ameliyatı olduğunda oda herhangi olumsuz bir etkisini yaşamamış. Ama yakın zamanda çevremde baglatan yok.
Melekanne2606 özele gidiyorsanız bağlıyorlar. Doktoruma sordum ben 35 yaş altına önermiyorum ama kararlıysan sezaryan esnasında bağlarız dedi. Ama emin olamadim sonuçta önermemesinin vardır bı sebebi 🤷