Arkadaşlar kullandığınız ya da almayı istediğiniz bebek arabaları nedir?Bu herkesi net ilgilendiren bir konu fikir alışverişinde bulunalım 🎈🎈
Almak istediğimiz bebek arabaları 🌸
Ay yok mu 🧸
Ah kalbim çıt 💔
Deletedmom_11
ben hamilton r1 bebek arabası aldım, çokta severek aldım. Tek başımayken de rahatça açıp kapayıp baş edebileceğim bir araba istiyordum o yüzden travel sistem yerin onu tercih ettim tek elle kapanıp açılabiliyor aklınızda bulunsun bir fikir olarak
Ezgican- ah sağolasın hemen bakıyorummmmmm😍
Deletedmom_11 Kraft lima aldım ben de daha kullanmadık ama
elf_06 ona da bakıyorum 😍
Deletedmom_11 baby care aldim ben travel sistem canim tek elle de aciliyor kapaniyor ve 10 kg agirligida cok iyi
Deletedmom_11 6 aylik bebisi olan bi anne olarak joie baston oneriyorum.. hem pusette takiliyor travel sistem cok agir ve tek basina kullanissiz oluyor ❤️
Deletedmom_11 joie litetrax 3 👍
- Düzenlendi
Deletedmom_11 Joie Litetrax 4 aldım 💙 Onu almasaydım Chicco Trolley Me tercih edecektim net. 👌🏻🤗
Deletedmom_11 joie muze lx aldım 37+3 üm henüz doğum yapmadım inş memnun kalırım
Gizem260 Bayancorek biruykusuzanne AlpAslanbabysmom minik_koala_ve_annesi hepsine baktım hepsi de güzel gözüküyor bir soru daha sorayım mı araştırıp mı gittiniz yoksa mağazada bakarak inceleyerek mi karar verdiniz.yani araştırsam da gidip dokunmak ya da o an da mı insan karar veriyor
Deletedmom_11 çevremdeki memnuniyetleri değerlendirdim öncelikle, sonrasında hep detaylı videoları inceledim internetten diğer kullanıcı yorumlarına baktım, hemde 3 den fazla kez gidip mağaza da baktım inceledim. 🌸🙈
Deletedmom_11 cybex balios aldım
Kubgkm aslında ilk aklımız da Cybex vardı
Deletedmom_11 neden vazgeçtin canım
Kubgkm acaba başka markalardan memnuniyet duyan var mı diye açıkçası merak ettiğim için .Ama sanırım bir gezinerek anlayabileceğiz
Deletedmom_11 ben araştırdım memnun olan çok sonra gidip mağaza da baktım tek hamlede katlanıp tek hamlede açılıyo çok hafif travel yazıyor ama kabin boylar gibi baston tarzı internetten sipariş verdim