Deletedmom_11 yengemler de o markadan var sürüşü falan rahat ve konforlu kullanma fırsatım oldu ve kendimde o markadan aldım bebeğime indirimdeyken aldık şu an fiyatı biraz uçmuş
Almak istediğimiz bebek arabaları 🌸
Deletedmom_11 ben Leclerc Baby e aşık oldum sevdalandım ama hiç yakından görmedim. Onu çok istiyorum 🥺🥹. Bebek Arabaları motorlu taşıtlarla yarışıyor resmen insan uyduruk bir seyde almak istemiyor. Bir kaç uygun markaua baktım hep yorumlarında koruyucu kemer açıldı diye yazıyordu. Vallaha bu fiyatlar ile ne yapacağız bilmiyorum. Arabamız yok kullanışlı hafif bir şey arıyorum ama her geçen gün fiyatlar uçuyor kanatlanıyor 🥺🥹😭. Allah yar ve yardımcımız olsun🤲🤲
Yoyko travel alın öneriyoruöm net
Kanz D-Go aldık travel sistem. daha kullanmadık ama hafif ve kolay katlanıyor. Aşırı pahalo bişey almayı doğru bulmuyorum benim tercihim.
Deletedmom_11 kesinlikle Bagi neo tavsiye ediyorum. Yada bahsinin diğer modelleri. Fiyatları biraz üst düzeyde ama imkanınız varsa alın asla pişman olmazsınız. Diğer bebek arabaları bir süre sonra sallanma ses ve zor itme yaşanıyor. Bagi de kesinlikle öyle bişey yok kuş gibi araba parasına değer
miranmomsss ayy ciddimisin en hankart araba ya ayrı puseti takılmıyo arabının direkt üsütüne yani 1 yaş sonrası kullanılan yere koyuyosun ve kaba duruyo sürüşüde ağır oluyo
miranmomsss e bebekde kpntrol ettik sürdük baktık baya ama cııık netten ablam aldı bana Baby 2 go travel 8 sene öncede almıştı 3 çocuk büyüttü şimdi 4. Yü büyütüyo erkek kardeşimde yesyeni duruyo şimdi aynısının yeni güncellenmişini aldık 😅
- Düzenlendi
Ecemhiram yok bunun puseti ayrı takılıyor o litetrax modeliydi zaten üstüne puset geçirince bende bakmadım ona aldığım model farklı ay bilmiyorum henüz kargoda bi tereddüt ettim şimdi
Ecemhiram söylediğim versatrax modeli sürdüm hafifti çok yerde kaplamıyordu kapanıyor hemen
Doona aldım ben. Herşey içinde diye. Tek başıma kullanımım kolay olur hem de yer kaplamaz
AlpAslanbabysmom bende aynısıni aldım pusetim vardı benim joie
ZeynepAren çok güzel bi arabaya benziyo gerçekten hoş bir seçim olmuş
Deletedmom_11 kraft 360 derece dönen aldım çok harika
betul12f voyager travel modeli benim baktığım
Kraft twist 18 treval sistem
Deletedmom_11 cybex priam 👍🏼
Meliketaka12 bir bakayım bende benimde pierrecardin arabaları hoşuma gidiyor.