Deletedmom_11 evet bencede gezmelisin ben çok baktım aklımda bi kaç model marka vardı ama cybex tercihim oldu

Deletedmom_11 aklım Kraft A9 plus’ta ama çok zam geldiği için aynısını muadili ebebek’te baby plus kabin boy olarak geçiyor tek başıma kapatıp kaldırıp açabilmek ve taşıyabilmek açısından bir de 20 kiloya kadar taşınabiliyor diyorlar onu düşünüyorum çok araştırdım çünkü benim skolyozum var tek başıma bebeği sadece puset de getirip götüremem eşim de izin alamaz çoğu zaman bebek arabasının hafif olması kullanışlı olması benim için önemli

Valla 8 senelik arabam Baby 2 go travel vardı kardeşime verdim hala yepyeni aynısının farklı rengini aldım yine üstüne araba tanımam joie filan demişler ama kullanmaları lazım 3 yaşına kadar iyi demeleri için araba ortadan 360 derece dönüyomu? Araba setlerde taşlarda kumda sekiyomu? (Çocuğu rahatsız eder sekerse ) pratik kaylanılıyomu taşınılıyomu?

Arabaların hepsine baktım hiç bir özelliği yok Baby 2 go gibi ama ateş pahası ..neden?

• [silindi]

Hilal1608 cybex balios s linkini bulamadım biz almanyadan baktık

Prego area aldım çok çok önerdiler travel almayı düşünüyordum hep fikrim değişti hiç düşünmeyin alın hafif pratik tek elle açılıp kapanıyor travelleri uzun süreli kullanamıyorsunuz..

Bende yoyko aldim indirimdeydi cok da guzel geldi ve cok kullanışlı

Ben Cybex Balios dusunuyorum. 1-2 haftaya kadar almayi planliyorum. Kullananlar bana da tavsiye verirse sevinirim❤️‍🔥

Deletedmom_11
    Ben bugaboo donkey5 aldim ve doona aldim
    Ikisinkde cok begendim
    Bebeyimin arabasina Kavusmaya son 40 gün 🥹❤️

Deletedmom_11 biz doona aldık aracımız hatcback bi araç bilen bilir bagajlar aşırı küçük bende araç kullandığım için eşim yokken rahatça açıp kapatabileceğim birşey tercih etmek istedik ☺️

Benim en büyük hatam travel sistem oldu çok zor tek başıma inmez çıkmaz katlanmaz pistesi çıkar öyle katla falan inanılmaz zor 6. Ayına kadar esimsiz kullanamaz oldum sonra baston aldım zaten mis gibi valla yatıyor da arkası şimdi traveli satıp bu kabinboy mu bişe deniliyor onu da burda okudum ondan almayi düşünüyorum

Deletedmom_11 biz uzun bir araştırma sonrası Kanz X go plus aldık.kesinlikle konforuna kalitesine diyecek yok.
      Hem kabin boy oluyor katlanınca yer tutmuyor+çift yön kullanılıyor+puset takılabiliyor.kabin boy olan bebek arabalarında çift yön kullanma ve puset özeliiği olmuyor genelde.biz tüm beklentilerimizi bu modelde bulduk.

Deletedmom_11 benim aldığımın tüm renkleri tükenmiş e bebekte tam zamanında almışım bugün geldi kargom 37+4 üm nerdeyse arabasız kalacakmışız 🙈