Prego area aldım çok çok önerdiler travel almayı düşünüyordum hep fikrim değişti hiç düşünmeyin alın hafif pratik tek elle açılıp kapanıyor travelleri uzun süreli kullanamıyorsunuz..
Almak istediğimiz bebek arabaları 🌸
Deletedmom_11 cybex kabin boy
Deletedmom_11 2 chicco 1 maclaren kullandım kesinlikle hafif ve ufalabilen araba candır
Bende yoyko aldim indirimdeydi cok da guzel geldi ve cok kullanışlı
Ben Cybex Balios dusunuyorum. 1-2 haftaya kadar almayi planliyorum. Kullananlar bana da tavsiye verirse sevinirim❤️🔥
Deletedmom_11
Ben bugaboo donkey5 aldim ve doona aldim
Ikisinkde cok begendim
Bebeyimin arabasina Kavusmaya son 40 gün 🥹❤️
Deletedmom_11 biz doona aldık aracımız hatcback bi araç bilen bilir bagajlar aşırı küçük bende araç kullandığım için eşim yokken rahatça açıp kapatabileceğim birşey tercih etmek istedik ☺️
Benim en büyük hatam travel sistem oldu çok zor tek başıma inmez çıkmaz katlanmaz pistesi çıkar öyle katla falan inanılmaz zor 6. Ayına kadar esimsiz kullanamaz oldum sonra baston aldım zaten mis gibi valla yatıyor da arkası şimdi traveli satıp bu kabinboy mu bişe deniliyor onu da burda okudum ondan almayi düşünüyorum
Mima xari aldım
- Düzenlendi
Deletedmom_11 biz uzun bir araştırma sonrası Kanz X go plus aldık.kesinlikle konforuna kalitesine diyecek yok.
Hem kabin boy oluyor katlanınca yer tutmuyor+çift yön kullanılıyor+puset takılabiliyor.kabin boy olan bebek arabalarında çift yön kullanma ve puset özeliiği olmuyor genelde.biz tüm beklentilerimizi bu modelde bulduk.
biruykusuzanne kızıma kullanıyorum 3 senedir çok memnunum inşallah sizde memnun kalırsınız 🥰
Deletedmom_11 benim aldığımın tüm renkleri tükenmiş e bebekte tam zamanında almışım bugün geldi kargom 37+4 üm nerdeyse arabasız kalacakmışız 🙈
Yoyko ultimate travel sistem alıcam
Filizkk bence o aldiniz arabayla alakali benimki tek elle kapanip aciliyo aslinda araba muhim degil özel aracanız yoksa butun arabalar kulanişsız cunku itobuslerde dolmuslarda bebek arabali bayanlara saygı yok
Deletedmom_11
Daha almadım ama üç markaya yoğunlaştım
- Chicco - lite way 3
- Pierre cardin - vovo
- Joie - litetrax, chrome, tourist signature
Daha 20. Haftamdayım henüz canlı incelemedim sadece internetten baktım 28 den sonra inşallah almak nasip olur ama travel almayacağım kesinlikle kış bebeği zaten kabin veya baston alacağım🥰
Deletedmom_11 cnm benimki trevel sistem daha kulanmaya baslamadik ama tek elle kapatip acabiliyorum kolay ama istersen dunyanin en rahat arabasıni al ozel araban yoksa bebek arabasi her şekilde zor cunku otobusperde dolmuslarda saygı yok malesef dplmuslara almiyolar bile o yuzden gozune hangisi hos geliyosa onu tercoh et🙂
Ben de çok bakındım modellere pierre cardin ler hoşuma gidiyordu ama bir akrabam kendi arabasını vermek istedi. Stokke marka çok memnundu Allah nasip ederse bebeğim doğunca da ben kullanıcam. 😊
Deletedmom_11 ya ben pierre cardin karma düsünüyorum kabin boy tek elle katlama puseti de var mis gibi araba
Ben de bagi nano fold a bakıyorum henüz almadım kimse bagi yi dememiş🤔
Bayancorek bu araba dogumdan itibaren kullanila biliniyormu?