Deletedmom_11 Babay2go aldık biz her şeyi üstünde Komple daha kulanmadık amma güzel yani😊🙏

Tugce3893 Merveebuluttt siriniko2511 Merve-923 Beyazkanavice @[silindi] @kevser444_ @Ales18 @Demhat @Nisa1710 @Nur_h @Shhrtnr @sgok @Elif_ileri @irem-1999-54 @TeoMom @Cer_enn @Ftmgl1207 @Kader95 @milamomm @Adacan @tugceyleminnak @oykubrakpnar @[silindi] @Ay-mom @benkosarim @Ecemhiram @KeremikoBayky @Banuclk @Filizkk @MeralMine @Hilal1608 @Hulya-27 @leona98 @Akrbltt @Dilosss167 ay canım kızlar böyle iyi hoş öğrendim şimdide kafamda başka deli sorular hangisi daha iyi 😂😂😂ay bu nasıl birşey 😂😂

Deletedmom_11 evine en yakın e bebeğe git ve ihtiyaçlarını anlat onlar sana en uygununu söylerler. Hepsinin kendine göre farklı avantajları var burda arkadaşların yazdığı hiç bi araba kötü değil

Deletedmom_11 cybex balios s aldık 1 aydır kıllanıyorum. Puset de cybex cloud q. Tam yatış özelliği var. Ama bagajda çok yer kaplıyor özellikle arabanız hatchbackse buna dikkat edin bence. Ama sürüşü inanılmaz rahat asla ağır olduğunu hissetmiyorsun. Katlaması kolay ama tek el de değil yani tek el yazıyor 😂

Deletedmom_11 doona marka aldım ben işk çocuğum da çok arabaya binmemişti zaten o yüzden ilk 1 yaşına kadar kullanacağı bir araba seçtim dışarı fa çok çıkıcam bebekle kolay olsun diye hem arabaya monte hem de normal araba

Mervecenik 2 gün önce pierre cardin karma plus aldim hem hafif hem kaliteli hemde uygundu civilde

Mervecenik bende pierre cardin istyorum ve birçok kişide gördüm gayet kullanışlı yorumlarıda çok iyi bence alınabilir

Mervecenik evet hiç kullandım diyen yok ama ben yinede aldım legens modelini umarım kullanışlıdır

elf_06 canlı olarak nasıl duruyor baktınız mı o parayı hak ediyor mu sizce kalitesi kumaşı falan.Yaşadığım şehirde maalesef olmadığı için canlı görmedim yalnızca internetten bakabiliyorum

Deletedmom_11 ben alırken rahat kullanacağım, taşırken hafif olacak ve bebek büyüdüğünde de kullanabileceğim uygun fiyatlı bir şey istedim. Ebebekte 2300 tlye hamilton r1 bulmuştum onu aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 20 veya 22 kg’ye kadar taşıyordu. Bebis daha doğmadı ama ilk olarak arabasını almistim iyi ki almışım çok uctu fiyatlar

Mervecenik Ben geçen gün pier cardin twist modelini kullanan birine denek geldim araba çok hoş duruyordu.Ayrıca kullanan kişi ikinci çocuğuna kullanıyormuş.Ve araba o kadar da yıpranmamıştı.Gayet iyiydi.Baktım bende ama fiyatı biraz fazla geldi.Yoksa direk alırdım.

TeoMom bende öyle düşünüp almadım ama biraz pişman oldum çünkü fiyatlar en az 2 3 bin arttı.İnsan korkuyor ne olur ne olmaz şimdiden almıyayom diye ama şimdiki aklım olsa alırdım şimdi istediklerime bakıyorum fiyatları hep artmış

Cybex mios alıcaz. Biraz araştırdım gayet kullanışlı

betul12f
            Öyle canım ama geçen sene 21 haftalık kaybım var ondan dolayı korkuyorum bekleyeceğim artık fiyatı ne kadarsa vereceğiz yapacak bir şey yok 🥲

Fiyatlar deli dehşett uçtu.yokyo spin 360 kullanan varmı aranız da bir onu da övmüşler

TeoMom Anladım canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın

Ben çok araştırdım travel sistem zaten istemiyordum mağazalara da gidip deneyip almak istedim chicco goody plus aldım kabin boy tek elle açılıp kapanıyor minicik yer kaplıyor