Deletedmom_11 biz uzun bir araştırma sonrası Kanz X go plus aldık.kesinlikle konforuna kalitesine diyecek yok.
Hem kabin boy oluyor katlanınca yer tutmuyor+çift yön kullanılıyor+puset takılabiliyor.kabin boy olan bebek arabalarında çift yön kullanma ve puset özeliiği olmuyor genelde.biz tüm beklentilerimizi bu modelde bulduk.

Deletedmom_11 benim aldığımın tüm renkleri tükenmiş e bebekte tam zamanında almışım bugün geldi kargom 37+4 üm nerdeyse arabasız kalacakmışız 🙈

Yoyko ultimate travel sistem alıcam

Filizkk bence o aldiniz arabayla alakali benimki tek elle kapanip aciliyo aslinda araba muhim degil özel aracanız yoksa butun arabalar kulanişsız cunku itobuslerde dolmuslarda bebek arabali bayanlara saygı yok

Deletedmom_11
Daha almadım ama üç markaya yoğunlaştım

1. Chicco - lite way 3
  2. Pierre cardin - vovo
  3. Joie - litetrax, chrome, tourist signature

Daha 20. Haftamdayım henüz canlı incelemedim sadece internetten baktım 28 den sonra inşallah almak nasip olur ama travel almayacağım kesinlikle kış bebeği zaten kabin veya baston alacağım🥰

Deletedmom_11 cnm benimki trevel sistem daha kulanmaya baslamadik ama tek elle kapatip acabiliyorum kolay ama istersen dunyanin en rahat arabasıni al ozel araban yoksa bebek arabasi her şekilde zor cunku otobusperde dolmuslarda saygı yok malesef dplmuslara almiyolar bile o yuzden gozune hangisi hos geliyosa onu tercoh et🙂

Ben de çok bakındım modellere pierre cardin ler hoşuma gidiyordu ama bir akrabam kendi arabasını vermek istedi. Stokke marka çok memnundu Allah nasip ederse bebeğim doğunca da ben kullanıcam. 😊

Deletedmom_11 ya ben pierre cardin karma düsünüyorum kabin boy tek elle katlama puseti de var mis gibi araba

Ben de bagi nano fold a bakıyorum henüz almadım kimse bagi yi dememiş🤔

Deletedmom_11 cybex ezzy twist 2 sonuna kadar bu bebek arabasını övebilirim. Pratik küçük kullanışlı ve sağlam

Nisa1710 bence tercih ederken tekerlekleri büyük olmamasına ve katlanınca koltuğu ile katlanmasına dikkat edin . Çok büyğk arabalar arabaya girince özellikle uçakta çok zod oluyor

Deletedmom_11 bugaboo ant aldım. Kabin boy. Nisan ayından sonra kullanıcam. Ağustos ortasında doğumum inşallah

Deletedmom_11 ben çok araştırdım gerçekten. Travel mi kabin mi diye. Özel arabam var. Kışın kullanmasam da olur dedim bebek arabasını. Tek seferde bebek arabası almak istedim. Zaten puset de takışabiliyor. Uygun bir puset de alıp kullanmayı düşünüyorum

Deletedmom_11 travel sistem 4baby aldım görünüşü felan çok hoşuma gittiği için inşallah rahat kullanırım. Puseti de doğum yapınca hastaneye götürcem inşallah

• [silindi]

Deletedmom_11 chicco goody plus pust ile birlikte aldim hem saglam kaliteli tek elle aciliyor kapaniyor kabine sigiyor hafif tam yatiyor ayak kismi inip kalkiyor ve fiyat olarak cybex gore daha uygun malesef ulkece geldigimiz nokta bebek araba fiyatlari rezalet hergun fiyat artiyor

Mervecenik biz aldık 😇 daha kullanmadık ama ben çok sevdim hatta bir tanıdğımda kraft travel sistem arabasjnı satıp bizimkinden aldı onlar 4 aydır aktif kullanıyor çok memnunmuş . Pierre cardin vovo modelimiz