Ebbruc bende 2 li tulumlardan bide alt üst takım aldım kızçelerime çok beğendim sağlıkla gelip giysinler inşallah sizde sağlıkla kullanın 🥰

Meresss ay tulumlardan bende alcam biraz zaman geçsin de , onların içinde düşününce bebişi çok aşkla doluyorum 🥰 sağlıkla gelsinler, giysinler inşallah 🙏🏻

Ozge bende 10lu hastane çıkışı aldım heyecanla bekliyorum çok kaliteli görünüyo

Ebbruc konuyla alakasiz ama bu lcw nasil zam yapti ya,hergun ayri zam geliyor mubarek.Fiyatlar zarayla yarisir oldu😑

Ebbruc amin inşallah ben askıya astım hergün bakıp aşk yaşıyorum cicileriyle♥️

Ebbruc
          Hemen kargoya verildi mi ürünler bugün sipariş etsem kaç günde gelir acaba eşimin yeğeni oldu ona hediye alayım ordan 6 gün sonra gidecez memlekete yetişir mi acaba :)

balporsuguu bizde personeller olarak bu durumdan pek hoşnut değiliz malesef, ben outlet mağazada çalışıyorum inlet mağazalara göre fiyatlar çok çok daha iyi burda

seyma9188 dün 7de vermişim siparişi, şimdi baktım paketleniyo diyo. Yarın kargoya verseler pztsi salı gelir galiba . Şimdi verirsen yetişir gibi haftasonuna kalmazsa

Ebbruc
              Çarşamba günü gitmiş olacaz ya bu durumda yetişmez gibi 😏 İzmite gidecez oralar 1 aya kalmaz serinler hava kısa kollu almak istemiyorum. E bebeğe baktım orda da hep yazlık ürünler var şuan. Siparişi direk eltimin evine versem ayıp olar mı 😁

seyma9188 çıkmış benim kargo, bence versen gelir seninde o güne kadar. Kız fatura falan gelir fiyat yazar. Gerçi hediye paketi seçeneği vardı o zaman fatura koymazlar diye düşünüyorum ya da başka biri varsa onun evine iste sen gidene kadar gitmiş olur

seyma9188 mesaj geldi salı günü teslim edilecek diye. Sen en iyisi gittiğin yere iste, yada varsa sayfada iletişim numarası bi konuş hediye paketiyle fatura gönderiyo musunuz diye

Ebbruc
                    Aynen onu ben de düşündüm.Napsam bilemedim yaa ben gittikten sonra gelirse boşa sipariş etmiş olurum 😅

Ebbruc iyi yapmışın ben içi boş giysileri seviyorum 🫣🫣🫣yedim galiba kafayı 😂😂