Ebbruc Ogretmenanneyim ya benim son adet tarihim yok 😂 benimki geç döllenme o yüzden adet tarihim net değil en başından beri 25 nisandı ultrason ölçümüne göre ama en son gittiğimde öyle deyince 18 nisan olarak ayarlamıştık o yüzden yine kafamı karıştırdı
Gny18 okunmusciklet izmirde nerde canım? Konakta falan da uygun fiyatlı ürünleri olan bebek mağazaları var diyorlar ama ben yerini bilmiyorum maalesef. Varmı önerebileceğiniz yerler?
okunmusciklet Gny18 bugün kemeraltında baya bi alışveriş yaptım canım bebiş için mağazaların 3te1i fiyatlar ve yumuşacık kumaşları
Ravza16 Ebbruc canım ben oradan alışveriş yapmadım ama şubesi manisada alışveriş yapan çok tanıdığım var hepsi de ürünlerinden çok memnun çok kaliteli diyorlar
Ebbruc Ravza16 teşekkür ederim canım daha 3 dk önce verdim sipariş bakalım nasıl gelecek 🥰 heyecanla bekliyorum
Ebbruc seyma9188 Nazendehanim siparişi verdim bugün beklemede kalın 😂 sizi de sürüklicem alışverişe 🥰
seyma9188 Ebbruc Ayy hadi bakalım ben de bugün cinsiyetini öğrendim alışverişe başlayacam inşallah daha bi çöp bile almadım :))
Ebbruc seyma9188 aaa neymiş neymiş 🥰 bizde kesinleştirdik dün cinsiyeti %99 oranında ama hala 100 demediği için içim rahat değil 😂
Ebbruc Nazendehanim eee özellikle sen yanmalısın evet 😂 babamızın kartını ele geçirdik ve küçük bi kriz yaşattık 😂
seyma9188 Ebbruc 1 ay önce gittiğimde kıza benziyor demişti doktorum 😁 Ama dün erkek olduğunu kesin öğrendik 🤣
Semaaa321 Ebbruc ben aldım çok memnunum guzel geldiler bi hastane cikisi bide elbise aldım göründüğü gibi geldiler
Ebbruc Nazendehanim yansın valla güzel şeyler aldım oğluşuma ama 😂 hala da bişeyler alasım var da bi gelsin göreyim öyle
seyma9188 Ebbruc Uygulamada 17+0 gösteriyor ama ultrasonda 18+0 haftalık dedi doktor önden gidiyormuş 1 hafta 😁
Ebbruc seyma9188 bana da en son gittiğimde 1 hafta önde dedi, dünde ultrason ölçümüyle uyumlu haftası dedi ama ultrason kağıdında 14+2 yazıyo ama doktor 14+4 dedi en son gittiğimde söylediğine göre de şuan 15+3 olması gerekiyo kafam allak bullak oldu