İlkimbebe.com
balporsuguu bizde personeller olarak bu durumdan pek hoşnut değiliz malesef, ben outlet mağazada çalışıyorum inlet mağazalara göre fiyatlar çok çok daha iyi burda
Ebbruc insallah 😅
Ebbruc hahaha bu ben amaa kaldırmadım 2 de bir gidip dolabına bakıyorum 😂😂 eşimi ds gel gel sana birşey göstereceğim diyip çağırıyorum oda bakıyor 😂😂 hahah delirmek üzereyim
Deletedmom52620 hepimiz delircez bi gün 😂😂 benimki henüz babalık duygusunu yaşayamıyo malesef, gram heyecan yok. Bi ultrasona girince böyle ekrana kilitleniyo o kadar, bi kaybımız var geçen seneden. Bunda başlarda sevinemiyodu bişey olur diye e çok şükür şuan iyi ama yok adam taş oldu heralde 😂😂
Ebbruc ilerleyen haftalarda gelir benimde 3 kaybım var eşim de 15 haftalıkken kalp atışını duydu doktora diyor hocam kalp atışımı ooo 😂😂 ondan sonra geldi biraz biraz daha karnın büyüsün hissetsin bak nasıl geliyor o duygu psikolojik olarak eskiden bir yaşanmışlık var hemen gelmiyor ama böyle son haftalarında artık o yüzünün şekli otursun ultrasonda renkli görsün o zaman diyeceksin haklıymış diye 😂 zamanla geliyor o duygu
Deletedmom52620 ya var aslında renkli ultrason görüntümüz, yüzünün az çok belli olduğu falan ama ne bileyim ben o heyecanı göremedim onda. Alışveriş konusunda bile gram isteği, heyecanı yok. Gerçi aileside öyle , annem yığınla şey aldı onlardan hiç bi adım görmedim , almasınlar zaten istemiyorum da o ayrı konu ama ne bileyim insanda da heves bırakmıyolar
Ebbruc ben bir yerde okumuştum anne anneliği bebek karnına ilk düştüğünde , baba babalığı ise kucağına aldığında diye daha çok zamanınız var İnan herşey bir anda değişir pabucun dama bile atılabilir 😜 boşver aileleri düşünüp strese girme şuan en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı mutluluğu